Home » Fotball, friidrett: sportsnyheter

Fotball, friidrett: sportsnyheter

by Edvard Munch

Friidrett

Turpin i verdenscupen

Ester Turpin er i god dynamikk. Etter seieren i det franske elitemesterskapet i syvkamp sist helg i Albi (Tarn), så Saint-Joséphoise dørene til det franske laget åpne. Inntil da på venteliste for verdensmesterskapet som arrangeres i Budapest fra 19. til 27. august, har den 27 år gamle friidrettsutøveren – nå utvandret i USA – endelig blitt inkludert på den endelige listen.

Bastien ved portene til Topp 10

Med tre personlige rekorder brutt (100m hekk, 200m og spyd) på dag én, returnerte Maeva Bastien til sitt første U20-EM mandag i Jerusalem. Etter fire løp var RC Arras-medlemmet på 8. plass halvveis i det kontinentale løpet. Til tross for en ny personlig rekord brutt i spydkastet (33,19 m) og et hopp på 5,32 m, klarte ikke atleten fra Péi i går å slå sitt beste totalt sett på 5420 i juni i fjor. Med en tid på 2’19»83 over 800m, fullførte hun løpet på 11. plassering, og 1. plass i Frankrike, med totalt 5.395 poeng.

fotballekspress

Boto dominerer Marcelino

LIGUE 2. På slutten av den første dagen i Ligue 2, Girondins de Bordeaux med Portois marceline harisson, starter i midtforsvaret, overrasket Pau (0-3). Hvis Marcelino hadde en vanskelig kveld, overrasket i to motsatte mål, den dionysiske Kenji VanBoto, Etablert som venstreback skilte han seg ut i Pau-laget, med tilleggsbonusen en avgjørende pasning i lagets tredje mål. Lørdag, AJ Auxerre regissert av Portois rayan raveloson komfortabel på midtbanen, gikk han ikke glipp av starten, og vant klart på Valenciennes-banen (4-1). Zacharie Boucher assistert fra benken i Bastias 0-0-seier på vei til Concarneau.

Ouassiero starter bra

I UTLANDET. Eliminering i Europa League-konferansen fordøyd, Panonnais-Bénédictin silvio oussiero klarte med Dudelange å gå inn i mesterskapet i Luxembourg, og vant 3-1 over Wiltz. I Belgia, Loïc Lapoussin, avgjørende pasning på den første kampdagen (2-0 mot Anderlecht) fulgte med en andre seier, på banen til Standard Liège (1-0). Nedrykket til Liga II i det rumenske mesterskapet, Dorian Bertrand Han startet sesongen med en 0-0-start på Viitorul. I Sveits, ronny rodellinkom i spill i det 69. minutt med Servette Genève, snappet utligningspunktet i de siste minuttene i Lausanne (1-1), tre dager etter kvalifiseringen til den innledende runden av Champions League

Kortrijk kommer seg i Norge

OVERFØRE. Etter en kort erfaring i Belgia (Olympia SC Wijgmaal) og flere sesonger i Sverige (Atvidabergs og deretter Prespa Birlik), fortsatte Jérôme Courtrai sin karriere i utlandet. Den tidligere midtbanespilleren for blant annet Capricorn og Sainte-Marienne har signert for Elverum Fotball, tredje i norsk tredjedivisjon.

CM


Alle nyhetene på video
You may also like