Home » Fra Norge til Eredivisie: «Jeg kunne ikke vente, det er en flott klubb»

Fra Norge til Eredivisie: «Jeg kunne ikke vente, det er en flott klubb»

by Russell Crowe

Feyenoord-overtakelsen Marcus Pedersen føler seg hjemme i Rotterdam etter vennskapskampen mot AEK Athen. Den tjue år gamle raceren forventer mye av eventyret sitt i Nederland og berømmer Coach Arne Slot sitt spillkonsept.

For to uker siden spilte Pedersen seriekamp med sin gamle klubb Molde FK, forrige lørdag kledde han seg for første gang i Feyenoord-trøya til vennskapskampen mot AEK Athen. Det var et raskt bytte for høyrebacken, men Pedersen føler seg allerede hjemme i Rotterdam. Jeg er i god form, nå starter jeg forberedelsene til andre sesong på kort tid, for den norske ligaen er noen kamper unna, sier han til laget. Generell avis.

Pedersen trengte ikke tenke seg om to ganger da Feyenoord trådte frem for ham. «For to måneder siden hørte jeg at Feyenoord fulgte etter meg. Da Feyenoord kom, kunne jeg nesten ikke vente. Fra Norge til Eredivisie, det er et godt steg. De har trent mange gode spillere her og det er en flott klubb.»

Forsvarsspilleren er fornøyd med sin nye treners visjon om spillet. Jeg er vant til å presse, legge press på motstanderen, fortsetter Pedersen. — Slik ville Molde spille. The Slot så selv at illusjonen om den unge nordmannen sprutet lørdag: «Pedersen tok to og en halv uke å venne seg til måten å spille på. Og det er bra, for det er noen ting å jobbe med, sa Rotterdam-lagets trener.

Videospiller

Se de beste fotballvideoene her

Flere videoer

You may also like