Home » Frankrike: Hardt slag for Bleues, revet med av favorittmanien deres… Gjenopplev halvparten med oss

by Edvard Munch

22:10: Franskmennene har derfor blitt utklasset av sin norske maskot, og tapte kraftig 28-20. Stor skuffelse for Olivier Krumbholz sine spillere etter deres perfekte start på denne EM, men ingen bilder på denne festen så overlegen har Norge vært staten. Les Bleues må nøye seg med en bronsekamp mot Montenegro, og vise enda et ansikt i angrep selv om keeper Solberg har gjort 13 redninger. Takk alle sammen for å følge denne semifinalen med oss, og god natt til tross for denne dårlige prestasjonen.

22:07 : Olivier Krumbholz sin reaksjon på beIN Sports-mikrofonen:

Om resultatet: «Uansett forskjell, er det hovedsakelig nederlaget. Vi hadde en veldig dårlig andre omgang med for mye sløsing i angrep. I forsvar hadde vi rett, men under normalen. Vi lot dem spille for mye, og vi gjorde for mange feil som skadet spillet vårt og moralen vår.

Problemene med angrep: «Det forklares med verdien av motstanderen. Vi var dårligere, vi bar ballen og tvang fram løsninger. Jo lengre tid som gikk, jo mer løsnet spillet, spesielt i angrep. »

Går for bronsen: «Ja, det skjer med alle som går galt, nå må vi fordøye og se etter spillet vårt. Vi må spille bedre, det er derfor vi virkelig ønsker å gå for bronsen og gjenvinne flyten og roen vår.» . «.

60: Det er over, en stor seier for nordmennene 28 mot 20 mot de blå!

59 : Noe som ikke stoppet dem fra å forverre resultatet, 28-20.

58 : Nordmennene begynner allerede å feire sin kvalifisering til finalen…

57 : Og ingenting fungerer for de blå, som i denne tapte ballen i en sving.

55 : Alt går for nordmennene, stopp i 100 km/t fra Reistad! 27-20.

54: Og 13 Solberg-parade, for en keeper!

53 : Nok et norsk mål, som jeg ikke engang kan følge. 26-20

52 : Nordmennene er for sterke, de scorer til tross for et godt forsvar. Og til og med Foppa finner baren… 25-20

52 : Bra mål av Kanor, 24-20.

51 : Siste timeout for Les Bleues, det er nå eller aldri.

51 : Deila fortsetter med en mine under tverrliggeren, 5 mål foran for Norge. 24-19!

50: Og en tvungen passasje plystret mot Blues… De knekker fullstendig!

49: 11. Solberg-parade, ekkel fransk! Og Anderssen rolig, 23-19.

49 : Og fortsatt ikke under Oftedal, 22-19!

48 : Det er for enkelt for Ingstaad, men franskmennene spiller fort og reduserer, 21-19.

46.: Parade of Darleux etter et veldig godt forsvar, og Les Bleues scorer! 20-18

Fire fem : Zaadi bommer på 7-meterskastet sitt, når de forteller ham at det er forferdelig. Fortsatt 20-17.

Fire fem : Og reisen gjennom Kanor er forferdelig!

44.: Gå 2 minutter for en nordmann, det må du absolutt utnytte.

44 : Kanor bommer på skuddet sitt, det er veldig vanskelig med 15 minutter igjen!

43′: Anderssen fortsetter under beina på Darleux, 20-17 for Norge!

43 : Nordmennene svarer umiddelbart, 19-17!

42 : Horacek tetter luken med et flott skudd, 18-17.

41 : «Vi holder ballen for mye, og vi stopper med dommerne fordi vi kommer til å forlate kampen», bebreider Olivier Krumbholz til spillerne sine.

41 : Og nok en omsetning, heldigvis forventer Darleux godt og kommer seg. Pause.

40 : 7-yard kast konvertert av Moerk, 18-16

39º: Igjen Valentini, perfekt på venstrekanten. 17-16

38.: Og 2 minutter til Océane Sercien på grunn av et lett drag i skjorta. The Blues er litt harde der…

38: God bedring fra Foppa men nok en redning fra Solberg!

35.: Mål fortsetter fra begge sider, forsvar er i trøbbel og 17-15 til Norge!

34.: Vi kan ikke gå tilbake til ett mål, Oftedal er ustoppelig! 16-14

3. 4 : Ettermiddagens første mål for Oceane Sercien 15-14!

33 : Og vi klarer ikke å blokkere dem i forsvar… 15-13

32 : Valentini er fortsatt i god form, score på den ene siden! 14-13

32 : Nordmennene tar igjen en tomålsledelse, 14-12! Og vi har alltid problemer med plasserte angrep.

31: Ah to minutter for Kanor for en hånd i ansiktet.

31′: Les Bleues scorer rolig, kom igjen, ikke slipp! 13-12

Dag 30: Vi starter igjen med en Solberg-parade og det norske motangrepet! 13-11

30: Retur til Slovenia, ball for de blå.

21:18 : Kom igjen, spillerne er tilbake på banen!

21:08: Jentene fra Krumbholz er ganske godt plassert i forsvar, det er på angrepssiden de virker litt tapte, med mange turnovers eller sterke pasninger. Dette er hva som må slettes i den andre!

21:07 : Den siste norske paraden i denne første perioden:

30: Første omgang avsluttes med to redninger av Solberg! 12-11 til de norske!

29: Nordmennene leder 12-11 takket være Oftedals 5. mål!

29 : Mange passasjer i kraft blant franskmennene…

28: Denne gangen går det til høyre for Hovden og nordmennene utligner. 11-11

27 : Darleux reagerer på motparten ved å kaste seg i bakken! Det kom fortsatt fra den ene siden.

27 : Timeout for Norge etter nok en Solberg-stopp. alltid 10-11

25 : Foppa slår et 7-meterskast og transformerer 10-11!

24 : Norsk uavgjort i et 7-meterskast. 10-10

24: Tredje interception for Foppa, som skal score. 9-10

22 : Franskmennene tar ledelsen, men nordmennene utligner rolig. De to lagene slipper ikke taket!

21: Sercien bommer på kontringen sin og ser skuddet sitt avstøtt av Solberg! De sliter i kveld, men Frankrike klarer å utligne. 8-8

20.: Oftedal imponerer fra kampstart og får et nytt 7-metersskudd.

Videre forvandlet av spesialist Moerk. 8-7

20: Og enda et stopp fra Darleux som går på vannet i denne konkurransen!

19: Darleux redder fra hjørnespark, og Lassource scorer jevnt og trutt til utligning! 7-7

17 : Darleux venstrebeint av Moerk på et 7-meterskast. 7-6

16 : Nordmennene har vanskeligere med å angripe siden et blått forsvarsskifte!

15: Andre mål av Valentini etter lang åpning av Darleux! 6-6

14 : Serciens andre miss mot den norske målvakten

13: Flott parade av Solberg foran Foppa!

1. 3 : Valentini, et veldig ukonvensjonelt merke for Les Bleues! 6-5

12: Oftedal er fortsatt under bena på Darleux. Målvakten sliter med disse skuddene! 6-4!

10 : Foppa poengreduksjon, det er bra at du må holde kontakten! 5-4

9.: Mork slår sitt 7-metersskudd og 2 tidlige mål for Norge!

8 : Den franske keeperen kan ikke gjøre noe på neste skudd, 4-3

7.: Ny parade av Darleux etter turnover av Estelle Nze Minko

6 : Og det første kastet på 7 meter for nordmennene, som gjør at de kan utligne. 3-3

6 : Tredje mål for Les Bleues som spiller fort! 23

4 : Utligning av nordmennene igjen med lav ball. 2-2

3 : Og den første paraden til Darleux, den franske målvakten!

3.: Utmerket kontring fra Krumbholz-jentene som lar dem ta ledelsen! 2-1

2 : 7 meter kast for blå…

Transformert av Zaadi! 1-1

2 : Åpning av Oftedal for Norge med lav ball.

Første gang franskmennene ligger bak i denne turneringen.

1.: Nordmenn sparker i gang på dette tidspunktet, la oss gå!

20:28 : Etter den norske hymnen runger Marseillaisen i dette rommet i Ljubljana.

20:25 : Ord fra presidenten for føderasjonen for Olivier Krumbholz:

20:24 : Det var ikke mange i lokalet for å ønske spillerne fra de to lagene velkommen, men 200 franske fans tok turen.

20:21 : Vinneren av denne kampen møter Danmark i finalen på søndag, etter seier mot Montenegro (27-23) tidligere denne fredagen.

20:18: Her er start-7 valgt av Olivier Krumbholz for hans 500. kamp med ansvar for Les Bleues!

20:12 : Wow, pluss noen minutter før avsparket til denne semifinalen mellom Norge og Frankrike i dette EM 2022 håndballmesterskapet. En luft av revansje svever etter nordmenns seier i verdensmesterskapsfinalen i fjor.

9:05 : Og hopp, vi lar deg lese litt her, med et emne om det hektiske tempoet i de store internasjonale håndballkonkurransene (Euro, World Cup, Olympic Games), samt et portrett av det overraskende sentrum av Pauletta Foppa Azul, alt for vår eminente kollega Antoine. Vi sees snart gutter!

09:00 : Hei til alle dere klissete ballelskere der ute! En glede å møte deg i ettermiddag for å vibrere foran et spill som vi føler kommer til kniven, og vel som det skal. Vi våger et første skudd: beklager til våre tusenvis av danske og montenegrinske lesere, men dette Norge-Frankrike har et godt ansikt i finalen før timen. På den ene siden har vi de nåværende verdensmesterne (etter å ha slått Les Bleues 29-22 i finalen i fjor), som presenterer turneringens beste angrep, med en brennende Nora Mork-Reistad-Oftedal-trio på bunnlinjen. . På den annen side har våre franske håndballspillere, regjerende olympiske mestere (må minne deg på), vært helt rolige i konkurransen så langt, med seks seire på like mange gruppespillkamper. Between une Cléopatre Darleux impériale dans son but, Orlane Kanor qui dépote à l’arrière, et un collectif drôlement bien huilé, Olivier Krumbholz semmble avoir les cartes en mains pour aller chercher une 67e finale avec cette à équipe (på «exagère à peine» Minutter»). Kom igjen, jeg har en følelse av at vi kommer til å ha det gøy.

Kom og bli med oss ​​fra klokken 20.15, kort tid før kampstart, som vil finne sted klokken 20.30 i Ljubljana (Slovenia).