Home » Fraser likte lagfølelsen i den oransje troppen, men VM som assisterende landslagstrener er fortsatt usikkert.

Fraser likte lagfølelsen i den oransje troppen, men VM som assisterende landslagstrener er fortsatt usikkert.

by Russell Crowe

På grunn av uavgjort 2-2 mot Montenegro kunne ikke Orange tape for Norge sist tirsdag for å kvalifisere seg til VM i Qatar. I et tomt Kuip, med Van Gaal via telefonforbindelse fra boksen ved øret til Fraser, avsluttet han bra med 2-0-seier. «Jeg synes løpet gikk veldig bra, helt etter planen,» sa Fraser. «Vi gjorde rett i å vinne den kampen.»

Som i tidligere landskamper likte Fraser nok en gang det nederlandske landslaget. «Vi er et lag, med spillere og stab. Jeg tror du kan se det. Det er også det viktigste på det nivået,» sier den spartanske treneren. «Jeg har det veldig bra på alle måter. Spillerne er fantastiske, det er en veldig sammensveiset gjeng. Personalet selv er også fantastiske, jeg møtte noen fantastiske og profesjonelle mennesker. Mange ting du kan ta med deg til klubben.» «

Det er imidlertid ikke en selvfølge at Fraser skal til VM i Qatar som assisterende landstrener. «Vi snakket om en rekke faser. Den første var kvalifisering, nå har vi gjort det. Jeg vet ikke hva fremtiden vil bringe. Det er alltid en del ting som må diskuteres igjen. Landstreneren, KNVB, Sparta og meg».

Teksten fortsetter under intervjuet med Henk Fraser.

«data-revoke =»«>

Sparta

Foreløpig vender Fraser blikket mot Sparta. Lørdag kveld møter Rotterdammers FC Twente i sitt eget slott. «Et godt lag,» ifølge Fraser. «De har mye individuell kvalitet, men også modne spillere. Det er et ganske komplett lag, med en supererfaren trener. En veldig hard jobb for oss, men også en veldig fin utfordring.»

Fraser er også positiv til sitt eget lag, som slo Willem II 3-0 for to uker siden. «Gutta trener utmerket. Det har alltid vært min guide. Denne fredagen også. Faktisk skulle det være en rolig trening, fri til i morgen. Men slik er det ikke med disse mennene. Treningen er fantastisk, med mye energi . og kvalitet. Det gir gode følelser for de neste kampene.»

Sparta-FC Twente går av stabelen lørdag kveld klokken 18.45 og kan selvsagt følges direkte på Radio Rijnmond.

You may also like