Home » Ghetto Games-leder er bekymret for sjakaler som ønsker å tilrane seg 3×3 basketballspillere i Tokyo / Artikkel

Ghetto Games-leder er bekymret for sjakaler som ønsker å tilrane seg 3×3 basketballspillere i Tokyo / Artikkel

by Russell Crowe

«Jeg er veldig glad for guttene,» sa Elbakyan, og la ikke skjul på at han ikke hadde tårer selv etter å ha vunnet semifinalen mot det belgiske laget. Guttene hadde trodd på drømmen deres og hadde realisert den. Elbakyan var på sin side glad for å være med å lage plattformen. Fra «Ghetto» til OL, Raimonds begeistrer, for ofte glemmer vellykkede mennesker hvor de kommer fra, men gulllaget har vist at de ikke er det.

Men på spørsmål om hva denne OL-seieren kan bringe til 3×3 basketball, var Elbakyan ganske kritisk:

«Først vil noen sjakaler dukke opp og prøve å få ut noe. Vi vil fortsette å jobbe med OL-laget og trenere for å finne de beste mulighetene for å utvikle denne sporten.»

Elbakyan spesifiserte ikke hva han mente med «sjakaler».

Ifølge ham kunne de første 3×3 basketballklubbene dukke opp i regionene, de første lagene som begynte å delta mer aktivt i turneringer, og innså at en slik sport eksisterer. Elbakyan husket at «Ghetto» er et ungdomsprosjekt basert på et ungdomsprosjekt, sosiale penger for å bekjempe konsekvensene, slik at unge mennesker ikke havner i risikogrupper.

For øyeblikket håper Raimonds at guttene vil gripe mulighetene som seier i de olympiske leker gir dem, slik at de ikke havner i en situasjon der de blir tvunget til å selge OL-medaljer, og også at de «tar urin. » til hjernen».

Selvfølgelig, etter OL, vil det være mer interesse for det latviske 3×3-basketlaget. Elbakyan jobber for tiden for 24-25. august i Riga arrangerte Grizinkalns en turnering, hvor du kan se de beste 3×3-basketlagene.

Feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren.

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like