Home » Granerud beskrev en ubehagelig hendelse i Zakopane. «I Norge ville det være umulig»

Granerud beskrev en ubehagelig hendelse i Zakopane. «I Norge ville det være umulig»

by Russell Crowe

Fra 12. til 14. februar arrangeres de neste konkurransene i verdenscupsesongen 2020/2021, denne gangen i Zakopane. Norske Halvor Egner Granerud er uten unntak toppleder på stillingen, med 1406 poeng på kontoen. Kamil Stoch, som har 845 poeng og for tiden taper 132 poeng til den tyske hopperen, tar jevnlig igjen tapet mot andre Markus Eisenbichler.

Se videoen
«Hvordan vet vi?» Graneruds fantastiske makeover

Den uvanlige situasjonen til Granerud i Zakopane. En hund angrep ham

Halvor Egner Granerud har trent i Zakopane i flere dager. Lederen for den generelle klassifiseringen av verdensmesterskapet bestemte seg for å trene i Polen i frykt for å bli smittet koronavirusem på flyplasser. De resterende norske hopperne fløy fra Oslo med fly, mens Granerud ankom Polen med bil. I et intervju med norsk fjernsyn innrømmet Granerud at han trengte noen dager med ensomhet.

Den norske hopperen fortalte også om den ubehagelige situasjonen som oppsto den første dagen av oppholdet i Zakopane. – Jeg kom nok over noens private eiendom uten å vite det, for en hund hoppet på meg med en gang. Han var uvennlig og ville jage meg bort ved å bjeffe. Jeg ble redd fordi hunder uten bånd er sjeldne i Norge. Plutselig begynte han å jage meg, jeg følte at dette møtet kunne ende ille for meg. Senere, som en spøk, fant jeg ut at denne situasjonen ga meg muligheten til å trene raskt. har det travelt. Det ville vært umulig i Norge, sa VM-lederen.

You may also like