Home » Gratis 70 GB mobilabonnement til € 8,99 eller Syma Mobiles 80 GB-kampanje til € 6,90

Gratis 70 GB mobilabonnement til € 8,99 eller Syma Mobiles 80 GB-kampanje til € 6,90

by Russell Crowe

Fordi prisøkninger på mobilabonnementer noen ganger er vanskelige å forutsi, er her noe å forsikre brukerne om: Gratis mobil og Syma Mobiles 70 GB og 80 GB tilbud drar fordel av en livstidsgaranti! Hvilken spør du deg selv? Svar i denne artikkelen!

Livstidskampanje med gratis mobil og Syma Mobile

Gratis mobil- og Syma-mobiloperatører fremmer en uforpliktende mobilplan dra nytte av en livstids garantert rate !

Det er i rammen av en Privat salg i Veepee kan du gå inn i Gratis spesialserie på 70 GB til € 8,99 per måned For alltid ! Tilgjengelig frem til 24. november kl. 06.00, vil den spesielle gratisserien tillate deg å ha 70 GB i Frankrike og 5 Gå når du beveger deg rundt i Europa. Selvfølgelig vil du dra nytte av ubegrenset kommunisere i Frankrike som i Europa.

Hos Syma Mobile er det din Le six pack som er garantert for livet! Så for å dra nytte 80 Gå Internett i Frankrike, hvorav 4 Gå i utlandet *, må du betale summen av € 6,90 per måned. Enten du er i hovedstads-Frankrike, utenlandske departementer, innenfor EU eller til og med i Norge, Island eller Liechtenstein, vil du kunne kommunisere uten å telle takket være ubegrenset.

* EU – DOM – Norge – Island – Liechtenstein

80 GB Syma-abonnement

Hvilken livstidsgarantipakke å velge: den spesielle Free-serien eller Le six-pakken?

Begge interessante, her er kriteriene våre for å hjelpe deg med å velge mobilabonnementet som passer deg best, i henhold til dine behov og ønsker:

Prisen: Le sixpack det er mer fordelaktig, rundt € 2,09 per måned, for livet!

Tilby tilgjengelighet: Syma mobilabonnement Den er tilgjengelig for alle med et nytt abonnement, mens det private salget av Gratis mobil er forbeholdt Veepee-medlemmer (og også underlagt visse betingelser).

Data i Frankrike: Le six-pakken tilbyr 10 GB mer enn den spesielle Free-serien (80 GB vs. 70 GB). Imidlertid lar Free Mobile sine brukere dra nytte av Gratis wifi ubegrenset.

Åpning for de utenlandske avdelingene i Metropolis : begge pakkene inkluderer utenlandske avdelinger som mottakere av Metropolis-kommunikasjon. Syma mobil Det gir ingen begrensninger i motsetning til Free Mobile (ubegrensede samtaler utenfor Mayotte og bare sending av SMS).

De små detaljene : Det er etter din smak! Gratis spesialserien tilbyr tilgang til tjenesten Free Ligue 1. Le six-pakken tilbyr alternativet «International calls».

Gratis privat salgsplan 70Go

You may also like