Home » Haaland allerede med det nye Nike Phantom?

Haaland allerede med det nye Nike Phantom?

by Roald Amundsen

Under trening med Norge dukket Erling Haaland opp i et helhvitt par. En ny modell?

Noe er på gang hos Nike! Fra Erling Haaland til Marcos Alonso, gjennom Rubén Días, har de siste dagene landet en helhvit prototype av stegjern på treningsfeltene. Tre spillere ansatt av Nike og ambassadører fra Phantom-serien. Nok til å forutse den neste utviklingen av denne modellen.

Et nytt Nike Phantom på vei?

For nesten et år siden, akkurat da verdensmesterskapet i 2022 var i full gang, introduserte Nike Phantom GX. Fortsetter med Phantom-sagaen og spesielt med den gamle Phantom GT, erstattet denne utviklingen raskt forgjengeren i hjertet og føttene. Men som det ofte er tilfellet med Nike, tar det slutt på gode ting. Etter et år med god, lojal service og ankomsten av Erling Haaland som hovedansikt, vil Phantom GX snart forlate sin plass.

En sikkerhet på grunn av Nikes vanlige stegjernsplaner. Tilfeldighet eller ikke, tre av siloens ambassadører har nettopp dukket opp med et helt nytt par, rundt en hvit farge som nesten ikke etterlater noe synlig. Uten tvil er det den neste utviklingen av Phantom GX som kan kalles Phantom GX 2 som tidligere med GT-serien.
.

Erling Haaland med neste Nike Phantom?

Hvis informasjonen om et nytt Phantom er interessant på slutten av 2023, er det vanskelig å vite konturene av utviklingen av serien. Selvfølgelig må presisjon alltid være i sentrum for teknologier for å overlate fart til Mercurial og touch til tid. Vil den neste Phantom GX inkludere elementer fra Phantom Luna introdusert under verdensmesterskapet for kvinner? Kan en revolusjonerende ny teknologi komme før Euro 2024? Det er mange spørsmål som venter på å bli besvart, og den nye Phantom GX kan svare på dem.

You may also like