Home » Haaland frustrert over pakken sin

Haaland frustrert over pakken sin

by Ashley Olsen

Lagt ut 21. mars 2023

Oppdatert 21. mars 2023

[EMBED url=”https://video-streaming.orange.fr/sports-extreme/la-tempete-erling-haaland-ligue-des-champions-CNT0000020ZFqN.html”][/EMBED]

Den 22 år gamle spissen er utvilsomt en av verdens toppscorer de siste årene. Siden han kom til Citizens i fjor sommer, har han tatt et nytt steg på høyt nivå. Forfatter av en historisk femling i Manchester Citys siste kamp i Champions League, etter hat-trick i FA-cupen, opplever Erling Haaland en eksepsjonell sesong.

På 37 kamper i alle konkurranser scoret den tidligere BVB-spilleren 42 mål og ga 5 assist. Imponerende statistikk for en så ung spiss som oppdager et nytt mesterskap.

Erling Haaland vil imidlertid ikke kunne komme laget sitt til gode før starten av EM-kvalifiseringen 2024. Skyblues-spissen mangler offisielt med Norge for å møte Spania 25. mars og Georgia 28. mars. Han ble slått i lysken og ble tvunget til å forlate rallyet for det norske laget.

“Halaand ble ødelagt”

» Det var ventet at han bare ville være en plage som ville gå over på lørdag, men etter tester og kontroller er det klart at han ikke vil være klar til kampene mot Spania og Georgia “, indikerte utvalgets lege, Ola Sand.

Norsk trener Stale Solbakken uttrykte på sin side spillerens store frustrasjon. » Haaland ble knust da jeg snakket med ham på soverommet ved midnatt.klarert. Jeg ble påvirket. Hvis du hadde sett ham på hotellrommet mitt ved midnatt, ville du ha forstått det. Han er veldig frustrert, han gjorde alt han kunne. «.

You may also like