Home » Haaland sovnet med ballen (igjen)

Haaland sovnet med ballen (igjen)

by Henrik Ibsen

Juba Touabi, Media365, publisert torsdag 16. mars 2023 kl. 10:18

Skyblues-spissen Erling Haaland sovnet med ballen fra sin femgang mot RB Leipzig (7-0).

Det er en skikk i Champions League. Angriperne stikker av med matchballen hvis de klarer å score et hattrick eller mer. Nordmannen var intet unntak fra regelen, han som oppnådde en ekstraordinær bragd i europeisk konkurranse.

Erling Haaland knuste på egenhånd den tyske formasjonen. På en times spill scoret han fem mål. Ingen har gjort det raskere i historien til C1. Bare to spillere har klart å score så mange mål på 90 minutter. De er Luiz Adriano i oktober 2014 med Shakhtar Donetsk og Lionel Messi i mars 2012 med Barcelona.

En imponerende sesong

Dagen etter denne vakre europeiske kvelden bestemte Erling Haaland seg for å ta et velfortjent hvil. Han sovnet med matchballen sin og la ut scenen på sosiale medier. Det er en vane hos den tidligere Borussia Dortmund-spissen.

Citizens forward beholder ballen og sover med den samme ettermiddag eller neste dag. Han gjør det hver gang han klarer å score tre eller flere mål i en kamp. Og dette har skjedd mange ganger siden starten av den aktuelle idrettsøvelsen.

Da han ankom Manchester City i fjor sommer, nyter 22-åringen en ekstraordinær første sesong under Pep Guardiola. På 36 kamper i alle konkurranser har han scoret 39 mål og gitt 5 assist. Imponerende statistikk for Erling Haaland.

You may also like