Home » Håndball. Les Bleues slo Norge, nåværende verdensmester, i en vennskapskamp

Håndball. Les Bleues slo Norge, nåværende verdensmester, i en vennskapskamp

by Liv Ullmann

Det er over ! Stor seier for Frankrike! (30-18)

Franskmennene dominerte kampen fra start til slutt. Dette er den største franske seieren mot Norge på femten år. Et godt tegn for et rikt år som kommer.

60′

Kampen ender med et siste norsk mål.

60′

Toublanc scorer Frankrikes 30. mål med et lavt skudd.

58′

Det er lite tid igjen til å spille og Frankrike slipper ikke presset. Norge scorer, men Tricolors svarer i rask rekkefølge.

57′

Horacek bommer først på 7-meterskastet sitt, men scorer så.

57′

Granier klatrer i disken og finner stolpen. Feil sanksjonert av franskmennene.

56′

Jacques sitt kanonskudd som stikker gjennom nettmaskene med et skudd med venstre arm.

54′

Bouktit blir blokkert av den norske keeperen.

53′

Det går litt bedre for Norge, som klarer å finne litt mer plass. 15. mål for dem.

52′

Herrem, kapteinen på det norske laget, rister de franske nettene fra venstrekanten.

49′.

Den gikk mellom Grandveau og Kanor. Den første ender med et mål.

Fire fem»

Justert lob fra Flippes for å returnere poengsummen til +10.

Fire fem»

Norgesmål som vekker publikum

Etter flere minutter med tekniske feil etter hverandre, var det endelig Norge som traff nettet.

41′

Kanor i 6/6

Den franske kvinnen fortsetter sin konsert i ettermiddag. Selv med 100 % suksess har han allerede scoret 6 mål.

40′

Time out for Norge, som ikke finner noen løsning i det franske forsvaret i denne andre akten.

37′

Valentini justerer målvakten uten å riste. Blues tok en stund å finne forskjellen.

36′

Mot Granier stiger forskjellen til +7. Frankrike ruller!

35′

Valentini roer seg ned ved å score et mål. Før scoret Norge sitt første mål i andre omgang.

33′

Bluesen tar av!

Foppa henter ballen og går for å score et nytt mål! 16-10!

33′

Hvis lagkameratene noen ganger er unøyaktige, gjør Kanor jobben og scorer et nytt mål.

32′

Avlytting av Foppa som går videre til Valentini. Franskvinnen er frustrert over motstanderens keeper.

31′

Nå skjer det igjen !

Laura Glauser tar det blå buret for andre omgang.

Det er på tide å hvile i Norge!

Det franske laget leder 14-10 etter en god førsteomgang. Spesielt Kanor og Sako strålte. Vi må fortsette det samme momentumet i andre omgang.

30′

Sako stopper Herrems 7-meterskast!

30′

Lassource tar ikke feil denne gangen. Veldig fin konstruksjon fra Frankrike som tar av.

29′.

Lassource åpner ikke vinkelen nok. Den norske målvakten har ballen.

28′.

mars fra Norge som gir franskmennene mulighet til å øke gapet.

27′

Granier øker gapet for de blå ved å finne det lille nettet fra høyrekanten.

25′

Kanor holder farten oppe med et nytt formål. +2 for Frankrike.

24′

Etter en timeout angriper Norge igjen, men Sako gjør paraden igjen.

tjueen»

Dyttet til siden prøver Kanor lykken ved den nærmeste stolpen og scorer.

tjue»

Denne gangen klarer Sako å starte på nytt etter nok et stopp. Valentini avslutter.

19′

Frankrike ønsker å sette i gang en kontring, men Sakos pasning blir snappet opp.

18′

Norge slipper ikke presset og sidene har vondt med sin makt. 9-8 til de norske.

femten»

Etter en velting av Sercien-Ugolin, venstre arm våpen. Det er mellom keeperens beina. Novak scorer umiddelbart for skandinavene.

14′

Godt blokkert prøver Norge langveisfra. Den er kraftig og den er i takvinduet.

12′

Foppa har livlighet til å gjenopprette et forsøk frastøtt av posten.

12′

Sakos første show som har en fast hånd.

elleve»

Herrem (36) scoret et mål på straffe. Toublanc svarer ham, i spillet, noen sekunder senere.

10′

God ballong fra Valentini. Motstanderens keeper er forsvarsløs.

10′

Mangel på kommunikasjon hos de blå som krysses i aksen. Norge utligner.

9′

Kanor prøver et returskudd igjen og treffer målet. Tredje mål fra franskmannen.

8′

Frankrike vender tilbake til spillet sitt

Ledet og hadde vanskeligheter med konstruksjonen, kom franskmennene tilbake på resultattavlen takket være Kanor. Den norske målvakten gjør en liten feil med hånden.

6′

Første franske mål!

Orlane Kanor bryter gjennom motstanderforsvaret etter en god stafett og sender et skudd i nettet.

5′

Etter en flott ballbesittelse skjøt Norge til slutt over det franske målet.

4′

Nytt takvindu funnet av nordmennene. Franskmennene mister ballen rolig.

3′

Toublanc mislyktes på sitt første forsøk på høyrekanten.

2′

Norge åpner kontra etter et sterkt fransk forsvar.

1′

Det er mellom de to nasjonene!

19:08

Ny kaptein i kveld

Chloé Valentini (28 år) blir nattens kaptein i fravær av Estelle Nze Minko. En første for Metz-spilleren.

19:05

Spillerne avslutter oppvarmingen på Bodø Stadion, Norge.

18:56

Norge, en flott test

De franske, regjerende olympiske mesterne, møter kanskje den beste nasjonen i verden. Det er faktisk nordmennene som er dagens verdens- og europamestere.

18:49

Avslutt sesongen med stil

«Bluen» skal møte nordmennene for å avslutte et to ukers forberedelseskurs med tanke på VM i desember og OL i Frankrike neste sommer.

18:45

Hei alle sammen !

Velkommen til vår side for å følge kampen mellom de franske håndballdamene og Norge live. Starter kl 19:15!