Home » Harstad triumferer over Kuratnik, Martins uavgjort – Innebandy – Sportacentrs.com

Harstad triumferer over Kuratnik, Martins uavgjort – Innebandy – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

Harstad triumferer i siste kamp før VM

I herrenes Innebandyturnering i Norge fikk Harstad sin andre seier på rad med flere latviske spillere. I neste kamp spilte Harstad for Sandnes IBK hjemme 9:5 (4:2, 1:2, 4:1). I vinnernes rekker scoret Toms Niedre og Jānis Rajeckis med hver to mål og to målgivende pasninger, Ritvars Bērziņš hadde to mål og en pasning, Tomas Kirmužs hadde 1 + 1, men Kaspars Grundšteins sto uten poeng. Det er interessant at «Rubene»-spissen Arnijs Kuratņiks gikk til det tapende laget på banen, som hadde to assist. Neste kamp for Harstad-laget er satt til 18. desember etter VM i innebandy.

Den syvende feilen på rad av Ragovskys enhet

Lahti «LaSB», representert ved Jānis Ragovskis, som har tapt syv kamper på rad, fortsetter å spille uten hell i den sterkeste innebandyligaen i Finland. I den ordinære kampen ga laget bort 3: 4 (1: 1, 0: 1, 2: 1, 0: 1) i tillegg til Oulu OLS-laget, og nådde uavgjort i siste minutt av ordinær tid. Den latviske innebandyspilleren spilte på det tredje settet med forsvar, og scoret ingen poeng. Talsinieks var på banen med ett mål og ett mål, og avsluttet dermed kampen med nøytral effektivitet. Etter tap på åtte poeng på ti kamper ligger LaSB på 10. plass, syv poeng bak de åtte beste.

Mārtiņjēkab fremmer lederposisjonen til laget

KaPa-65, representert ved Klintas Mārtiņjēkabs og Aurēlija Zariņa, spilte to kamper i 1. divisjon av det finske mesterskapet i innebandy for kvinner, først kjempet 5: 5 (3: 1, 1: 1, 1: 3) med MIG, og deretter med 3: 2 (1: 1, 1: 0, 1: 1) klarte han å feire suksessen på AFC-campus. Zariņa klarte ikke å hjelpe laget i disse kampene, men Mārtiņjēkabs scoret to mål i den første kampen, inkludert uavgjort. Det skal bemerkes at under kampen tok «KaPa-65» ledelsen med 3:0, men kom så inn med 4:5. Bergutjevningen ble oppnådd tre minutter før slutt på ordinær tid. I det andre spillet spilte «KaPa-65» «AFC Campus» 3:2 (1: 1, 1: 0, 1: 1), den latviske innebandyspilleren skilte seg ikke ut med suksess i dette spillet. Etter å ha tjent tre poeng, er KaPa-65 11 poeng på seks kamper med seks poeng foran Rangers. De to beste lagene etter den ordinære sesongen vil fortsette å kjempe om plassen i det sterkeste regimentet og tredjeplassen «KaPa-65» vil være to poeng foran banen til en seier. Mārtiņjēkabs har deltatt i fire kamper denne sesongen, og scoret 4 (3 + 1) poeng.

For Schenberg et nederlag i en viktig kamp

Vimmerby IBK, representert ved Eddie Schenberg, tapte for en viktig hjemmekamp i 1. divisjon av det svenske innebandymesterskapet, og tapte 3: 7 (0: 1, 1: 3, 2: 3) mot CL98IC. Konservering i 1. mesterskapsavdeling. Schenberg er fortsatt målløs på dette nivået. Etter denne fiaskoen ligger Vimmerby IBK på 11. plass i 12-lagskonkurransen med fire poeng på åtte kamper, men avstanden fra sikker sone eller niendeplass har allerede økt til seks poeng.

You may also like