Home » Folkeavstemningen om «2021 Three Star Award» har begynt

Folkeavstemningen om «2021 Three Star Award» har begynt

by Russell Crowe

Stem på siden Triszvaigznubalva.lv Det varer til 28. november. I løpet av denne tiden vil alle sportsfans ha muligheten til å uttrykke sin støtte til kandidatene til 2021-nominasjonene en gang om dagen.

Kandidatene ble nominert i første runde av et bredt spekter av fagfolk fra sportsindustrien og samfunnet, inkludert anerkjente olympiske og ikke-olympiske forbund, sportsorganisasjoner og sportsjournalister. Ved å telle stemmene som ble oppnådd i første runde, godkjente juryen de 11 nominerte som fikk flest stemmer og sendes til folkeavstemning.

Artūrs Plēsnieks, bronsemedaljevinner i vektløfting ved OL i Tokyo, Agnis Čavars og Kārlis Pauls Lasmanis, olympiske 3×3 basketballmestere, samt bokseren Mairis Briedis, søker om prisen for Årets idrettsutøver. Bryteren Anastasija Grigorjeva, sandvolleyballspillerne Anastasija Kravčenoka og Tīna Graudiņa, tennisspilleren Alona Ostapenko og skiskytteren Baiba Bendika vil konkurrere om prisen for årets idrettsutøver.

I mellomtiden er det to kandidater til prisen for årets paralympiske idrettsutøver: friidrett Diāna Dadzīte og syklist Rihards Snikus. I år er en ny nominasjon «Årets idrettsutøver i teknisk idrett» lagt til, og speedrytter Andžejs Lebedevs, rallycrosskjører Jānis Baumanis, rallyrytter Mārtiņš Sesks og motocrossrytter Pauls Jonass søker om prisen. .

De olympiske 3×3 basketballmesterne, aketuren Andris Šics / Juris Šics, samt de olympiske semifinalistene i sandvolleyball Mārtiņš Pļaviņš / Edgars Točs og Graudiņa / Kravčenoka er nominert til prisen i individuelle lagidretter for de beste lagidrettene.

To nasjonale enheter søker om prisen for årets beste idrettslag: det latviske herrehockeylaget og det latviske volleyballlaget for menn. Tre kandidater er nominert til prisen for årets beste trener: Trener Eduards Andruškevičs fra Plēsnieks og andre prisvinnende vektløftere, Harijs Vītoliņš, hovedtrener for det latviske herrehockeylaget, og Raimonds Feldmanis, leder for basketballaget 3×3.

Predator og 3×3-basketlaget er også nominert i nominasjonen «Årets idrettsgjennombrudd», hvor konkurransen vil bli satt sammen av kajakkpadler Roberts Akmens.

Byen Liepāja, byen Riga eller kommunen i Valmiera-regionen vil søke æren av den årlige idrettskommunen, men organisasjonene som fører tilsyn med basketball, hockey og volleyball vil konkurrere om tittelen som det årlige idrettsforbundet.

Tre kandidater er nominert til prisen for årets begivenhet: OL i Tokyo i Japan og gullmedaljene til basketballspillere som ble vunnet der, samt verdensmesterskapet i hockey i Riga.

Det endelige resultatet av «Three Star Awards»-avstemningen består av stemmen til en fan (50 % av stemmene), en idrettsutøver nominert av en sportsorganisasjon (LOK, LPK, LSFP, tre av hver) og en sportsjournalist (25 % av stemmene).

I fjor ble bokseren Mairis Briedis anerkjent som årets idrettsutøver og idrettsutøvere – langrennsløperen Patrīcija Eiduka.

Andre leser nå

You may also like