Home » Hjorten i den formelle veiingsprosedyren er litt lettere enn Mann / Writing

Hjorten i den formelle veiingsprosedyren er litt lettere enn Mann / Writing

by Russell Crowe

Hjorten veide nøyaktig 90,0 kilo fredag ​​ettermiddag, men Mann veide 200 gram mer. De passer begge inn i vektklassen sin.

På lørdag på «Arena Riga» skal Briedis konkurrere med Manna om tittelbeltet til det latvisk-eide International Boxing Federation (IBF) i den første tungvektskategorien (opptil 90,7 kilo).

IBF har nominert Australias Jale Opetay som den neste utfordreren til dette beltet.

For rådyrene vil dette være den første kampen etter en pause på mer enn ett år.

Den latviske motstanderen Mann, med kallenavnet «Lightning Man», feiret sin 31-årsdag mandag. Han har vært i profesjonell boksing siden 2015 og i løpet av denne tiden har han feiret 17 seire på 18 kamper, ni av dem med knockout.

Sist gang han entret ringen var i juni i fjor, da han beseiret en annen tysk bokser Rad Rashid. Mann ble født i Aktobe, Kasakhstan, og eide en gang det internasjonale mesterbeltet til World Boxing Organization (WBO).

I slutten av september i fjor slo hjorten cubanske Juniel Dorticos i finalen i World Boxing Super Series (WBSS) i München og vant Muhammad Ali-trofeet, IBF-mesterbeltet i første tungvekt og beltet fra The Ring. Blad.

Den 36 år gamle Briedis har vunnet 27 seire i sin profesjonelle boksekarriere, hvorav 19 har blitt drept. Han led et nederlag, i den første semifinalen av WBSS-sesongen i Riga mot ukraineren Oleksandr Usik.

Feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren.

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like