Home » Hockeyspiller Balcer fra Norge drar til NHL-klubben i Ottawa / Artikkel

Hockeyspiller Balcer fra Norge drar til NHL-klubben i Ottawa / Artikkel

by Russell Crowe

Laget sa at Balcers hadde blitt skadet da kampen ble mer fysisk og måtte forlate banen. Spissen vil ikke lenger bruke Oilers-trøya denne sesongen når han slutter seg til Ottawa Senators-laget.

«Oilers» melder at Balcer må gå glipp av noen uker til på grunn av skaden. Han var i en lignende situasjon i fjor da han ble skadet kort før sesongstart, og tvang ham til å returnere til NHL gjennom American Hockey League (AHL).

Balcers deltok i ti kamper for Oilers denne sesongen, med sju mål og åtte målgivende pasninger. Han var den tredje mest produktive spilleren på laget, men spillerne foran spilte ni kamper til.

Det er allerede meldt at NHL-laget i Ottawa, etter å ha signert en ny ettårskontrakt med den latviske spissen Rudolf Balcer, har lånt den ut til Stavanger Oilers, hvor latvieren allerede hadde spilt før han dro til Nord-Amerika. Balcers ville ha sluttet seg til den norske klubben tidligere, men dette ble forsinket av samtaler med Ottawa Senators om en ny avtale.

På grunn av skade deltok Liepaja-spilleren i bare 15 NHL-kamper forrige sesong, og scoret et mål to ganger og en negativ score på +/- på -2. AHL Latvia Beleville «Senators» hadde 16 mål, 20 assist og en positiv score på +/- på 33 kamper.

Balcers debuterte i NHL i sesongen 2018/2019, og scoret fem mål på 36 kamper, scoret ni ganger og scoret negativt +/-. I den sterkeste ligaen i verden har han 51 kamper, seks mål og 11 målgivende pasninger.

AHL Balcers, som representerer Senators- og Barracuda-lagene i San Jose, har scoret 56 mål og 59 assists på 143 kamper.

I 2015-draften med nummer 142 ble han valgt av Sharks i San José, men i sin første sesong i Nord-Amerika spilte han for Western Hockey League (WHL) Blazers i Kamloops, hvor han ble anerkjent som den beste rookie i Western. WHL-konferansen. I fjor deltok han i en ambisiøs handelsavtale mellom haiene og senatorene.

Balcers har representert det latviske landslaget i de to foregående verdensmesterskapene, der de har scoret fem mål på 15 kamper og scoret med ti assist.

NHL-sesongen skal etter planen begynne i januar 2021.

Feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren!

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like