Home » Ikke Haaland, men nok en måltyv på det norske landslaget

Ikke Haaland, men nok en måltyv på det norske landslaget

by Russell Crowe

2. november 2021 – Stale Solbakken har annonsert norsk innkalling til VM-kvalifiseringskampene mot Latvia (lørdag 13. november) og det nederlandske landslaget (tirsdag 16. november). Med Marcus Holmgren Pedersen, Fredrik Aursnes (begge Feyenoord) og Fredrik Midtsjø (AZ) er tre spillere fra den Eredivisie kalt opp.


Den viktigste fraværet fra det norske laget er selvsagt Erling Haaland. Målscoringsmaskinen skadet hoften for to uker siden under Champions League-kampen mellom Ajax og Borussia Dortmund (4-0) og har vært ute av sirkulasjon i minst noen uker. Du kan kanskje ikke gå tilbake til handling før neste år.

Det norske laget er fortsatt vertskap for noen spillere som har historie på de nederlandske banene. Morten Thorsby (eks Heerenveen), Martin Ødegaard (ex Heerenveen og Vitesse) og Alexander Sørloth (ex Groningen) er med i utvalget. Det mest slående navnet på laget er rookie Thomas Lehne Olsen, en tretti år gammel spiss fra Lilleström. Veteranen har scoret 21 mål på 24 kamper for den norske Eliteserien denne sesongen.

Norge er hovedkonkurrenten til det nederlandske laget ved direkte kvalifisering til verdensmesterskapet i 2022 i Qatar. Landene møtes på den siste dagen av kvalifiseringsserien på De Kuip. Hvis det ikke skjer noe galskap, vil avgjørelsen trolig bli tatt.

You may also like