Home » Hva er behovene til SMB/ETI når det gjelder ekspertise?

Hva er behovene til SMB/ETI når det gjelder ekspertise?

by Siv Jensen

@Nigel Tadyanehondo

Verdi for pengene, tid brukt, støtte, avkastning på investeringen… SMB-er og ETI-er har i dag svært spesifikke behov for å administrere forretningsreiser. Med mer enn 1000 ansatte rundt om i verden, valgte TEADS-byrået, spesialisert på salg av nettbasert annonseplass, TripActions for sin evne til å hente inspirasjon fra underholdningsmarkedet. Muligheten til å intervjue Emeline Decrouy, Global Procurement & Travel Manager TEADS, samt Zahir Abdelouhab, General Manager France for TripActions, for å forstå forventningene til SMBer og ETIer når det gjelder digital opplevelse.

Hva er forventningene til en ETI som Teads når det gjelder brukeropplevelse, fleksibilitet, leveringsdyktighet ved bruk av en SBT?

Emeline Decrouy : Jeg tror behovene er de samme, enten du er en SMB eller en ETI. Ingen vil ha et gassanlegg. Da vi lanserte anbudskonkurransen vår, lette vi etter et forretningsreisebyrå som kunne støtte oss internasjonalt. TripActions er den eneste som er i stand til å adressere Asia og LATAM. Vi ønsket også et brukervennlig verktøy som føltes som et hobbyverktøy. Vi bruker alle Skyscanner eller Booking i vårt personlige liv, og vi ønsker ikke å bruke tre timer på å bestille en reise i vårt profesjonelle liv. Det vi likte med TripActions er den intuitive skjermen, det faktum at det er mange bilder, og støtten når du reserverer. Meldingene veileder oss for å finne de beste prisene og tidspunktene. Gjennomsnittsalderen på Teads er 35, og vi legger merke til at folk ikke vil bruke mer enn de trenger, slik de kanskje ville gjort for sin egen reise.

På TripActions henter du inspirasjon fra fritidsplattformer?

Zahir Abdelouhab : Jeg tror ansatte ønsker å bruke verktøy som ligner på de de bruker hver dag. Maktbalansen er snudd, selskapet må ta vare på tilfredsheten til sine ansatte og for dette må den gi dem en arbeidserfaring som ligner på husets. Derfor tenkte vi på et gamification-system og lot løsningen brukes til personlige reiser. Samarbeidspartneren har to profiler, den ene profesjonell, den andre personlig, og kan enkelt bytte fra den ene til den andre. Jeg er enig med Emeline når hun sier at samarbeidspartnere ikke ønsker å bruke mer enn nødvendig. En god bruksrate for en løsning er synonymt med bedre budsjettkontroll for gründeren.

Er problemet bak alt dette til syvende og sist et spørsmål om å tiltrekke og beholde talent?

Zahir Abdelouhab : Tiltrekning og oppbevaring av talent er effektivt krigens sener og mer i en kontekst der mangelen på ansatte merkes i visse sektorer. Vi tenker på flere tjenester og funksjoner som kan utgjøre en forskjell, inkludert et budsjettbetalingskort som lar deg invitere potensielle kunder eller kunder til restauranten. Vi tilbyr allerede en velvære dashbord som måler de ansattes trivsel. Hvis selskapet ser at en ansatt har lenket sammen tre langturer, vil de bli varslet og kan tilby en forfremmelse i virksomheten når de kommer tilbake. Vår Live Traveler Kart rapporterer ansattes posisjon i sanntid, noe som bidrar til å sikre deres sikkerhet under hendelser. Tidligere ble forretningsreiser håndtert i siloer. Jeg tror nå forholdet mellom arbeidsgivere og arbeidstakere er tettere og tilrettelagt av teknologi.

Er det å tiltrekke og beholde talent et viktig tema hos Teads?

Emeline Decrouy : Ærlig talt, ingen av våre ansatte dro fordi de ikke var fornøyd med forretningsreisebyrået vårt. Men vi tviler mer og mer på reisepolitikken i ansettelsesfasene, det stemmer. Arbeidsflyten fra turintensjon til godkjenning er sømløs med TripActions-løsningen, og dette er et plusspoeng for den ansatte.

Hva var dine CSR-forventninger?

Emeline Decrouy: Vi ønsket et selskap som tilbød å belønne god kjøpsatferd. TripActions belønner spesielt ansatte gjennom Amazon-kuponger når de bestiller et hotell til den optimale prisen, noe vi fant interessant. Vi tenker også på å kompensere for karbonavtrykket vårt, og plattformen lar oss overvåke virkningen når vi velger transportmiddel.

Finner du disse behovene i de fleste SMB/ETI-ene du jobber med?

Zahir Abdelouhab : Tidligere valgte ansatte å reise med et bestemt selskap for å samle miles på deres personlige konto. Hos TripActions tilbyr vi deg å legge inn abonnementskortene dine i systemet slik at dette gjøres automatisk. Dette er ikke et problem for ansatte som jobber i USA, men i Frankrike er det mer komplisert, så vi ønsker å tilpasse det. I den økologiske delen tror jeg at dagens behov for bedrifter er å måle sitt karbonavtrykk. Så kommer trinnet med å budsjettere dette fotavtrykket og deretter trinnet med å redusere det. Både bedriften og ansatte kan nå se den økonomiske effekten av forretningsreisene deres, noe som bidrar til å øke bevisstheten deres.

You may also like

Leave a Comment