Home » Eurovision 2022: Subwoofer skal representere Norge

Eurovision 2022: Subwoofer skal representere Norge

by Russell Crowe

19. februar, subwoofer vant finalen Melodi Grand Prix til Oslo i Norge. Den norske gule ulveduoen skal representere Norge til Eurovision Song Contest 2022 med tittelen «Gi den ulven en banan». de 66. Eurovision Song Contest finner sted 14. mai 2022 i Torino, Italia. Gruppen, hvis identitet forblir et mysterium, ble opprettet spesielt for Melodi Grand Prix (MGP). Bare Keith og Jims fornavn har blitt avslørt. Får vi vite mer før finalen?

Hvem står bak Subwoofer, Norges representanter på Eurovision 2022?

Dette er hele mysteriet med det siste Melodi Grand Prix som fant sted på Fornebu Arena i Oslo, Norge 19. februar 2022. I følge skandinaviske kommentatorer tok Norge en modig beslutning i å velge ut maskerte ulver til å representere landet i Eurovision Song Contest neste mai. Sangen «Give That Wolf a Banana» er morsom og fengende, om enn litt dum. Ingen vet hvem som gjemmer seg bak disse gule ulvemaskene. Bare Keith og Jims fornavn ble lekket. De får også følge av tre maskerte dansere og en «tolk» som snakker på deres vegne. TIX, Norges representant ved Eurovision 2021, sa at de kjente identiteten til subwooferne, men nektet å avsløre det.

Brødrene til Ylvis-duoen bak de gule ulvene?

Spekulasjonene florerer og vedder på at bak disse intergalaktiske romulvene ligger Ylvis. Denne komedieduoen, som består av brødrene Vegard og Bård Ylvisåker, har vært en bærebjelke på den norske scenen siden 2000. Deres suksess med tittelen The Fox går tilbake til 2014. I musikkvideoen deres satte de på scenen utkledd som rever. I tillegg til popmusikken tilsier likheten med Ulvenes dans at det godt kan være bergensguttene.

youtube-spiller

Et av medlemmene av A1 under maskene til de intergalaktiske ulvene?

En annen spekulasjon, de gule fremmede ulvene er Gaute Ormåsen og Ben Adams. Ben Adams er en britisk sanger, mest kjent for å være medlem av 1990-tallets boyband A1, som tok den berømte tittelen LOL «Ta vare på meg.» Han deltok i Pop i 2010. Gaute Ormåsen ble berømt under den første sesongen av Norwegian Idol. Han konkurrerte i MGP i 2010 og igjen i 2013. De to hovedpersonene nektet å svare journalister om årsakene til deres tilstedeværelse på MGP-kvelden…

youtube-spiller

Vil sannheten bli avslørt før den første semifinalen i Eurovision 2022, tirsdag 10. mai 2022? Forretninger å følge…

Subwoofer-dans går viralt i Norge

Skru opp volumet og lær Subwoofer-dansen! «Gi den ulven en banan» ble en hit på norsk TV, men også på nett. Mange har lært koreografien til de gule ulvene og har utfordret seg selv på sosiale nettverk og spesielt på tik tok. Vinnerne av MGP var smarte, fordi det er relevant å være tilstede på denne plattformen for å tiltrekke seg ungdom. Det er takket være TikTok at sanger eller danser blir virale.

@svalestad99

«Og før han 🐺 spiser min 👵🏼 Gi den 🐺 en 🍌» 🎤: @subwoofer #gavelobobanan #theyumyumchallenge #nrkmgp #eurovision #norge

♬ Gi den ulven en banan – Subwoofer

Så, er du klar for Subwoofer Yum Yum-utfordringen?
🐺 🍌 🤩

Den 66. utgaven av Eurovision Song Contest i Italia

I 2021 vant italieneren Måneskin den berømte Eurovision Song Contest i Rotterdam, Nederland. Derfor er det Italias tur til å organisere arrangementet som skal finne sted på 14. mai i Torino. Den 65. utgaven presenteres av Laura Pausini, Alessandro Cattelan og Mika. I år vil 41 land delta i konkurransen. De 2 semifinalene finner sted 10. og 12. mai. Norge skal opptre i andre del av 1. semifinale.

Vi sees 10. mai live på France Television for den første semifinalen i Eurovision Song Contest hvis motto er The Sound of Beauty!

Nordiske land bokssett
Kampanjekode RS22NORD gyldig til 6. mars ❤

You may also like

Leave a Comment