Home » Hvilke filmer er nye på kino i dag?

Hvilke filmer er nye på kino i dag?

by Russell Crowe


Titlene nedenfor kan sees på kino fra og med i dag. Selvfølgelig kan du bruke vår kino-agenda for tidsplaner og reservasjoner.

Lite land: En afrikansk barndom (2020)


Regissør: Eric Barbier | Å avgi: Jean-Paul Rouve, Isabelle Kabano, Isabelle Kabano, Isabelle Kabano Gabriel, ti år gammel, bor i et luksuriøst expat-nabolag i Burundi: hans «lille land». Sammen med vennene sine og småsøstrene vokser han opp til å bli et lykkelig barn. Hennes bekymringsløse barndom får en brå slutt da spenningen i nabolandet Rwanda spredte seg til Burundi i 1993. Ikke bare familien hennes er i fare, men hennes egen uskyld er også i fare.

Les anmeldelsen av Lite land: En afrikansk barndom skrevet av Jacoline Maes –

Se traileren for Lite land: En afrikansk barndom.

Guds hånd (2021)


Regissør: Paolo Sorrentino | Å avgi: Filippo Scotti, Toni Servillo, Teresa Saponangelo, Marlon Joubert

La Mano de Dios følger livet til en italiensk tenåring, Fabietto Schisa, som blir snudd på hodet med ankomsten til fotballlegenden Diego Maradona. I La Mano de Dios henger glede og tragedie nært sammen, glede og smerte fletter seg sammen og vi får et spesielt innblikk i Fabiettos fremtid. Sorrentino vender tilbake til hjembyen for å fortelle sin mest personlige historie til nå: om skjebne, familie, sport, kino, kjærlighet og tap og hvordan alt henger sammen.

Les anmeldelsen av Guds hånd skrevet av Thierry Verhoeven –

Se traileren for Guds hånd.

drage jente (2020)


Regissør: Katarina utgivelse | Å avgi: Kyrre Haugen Sydness, Anders Baasmo Christiansen, Solveig Kloppen, Vanessa Borgli

I den lille byen Kjedly, Norge, gjør alle seg klare til jul. Bortsett fra 11 år gamle Sara, som beveger seg som en usynlig ninja. «Aldri bli sett, aldri tatt og aldri kjent», sier hun til seg selv mens hun gjemmer seg for politiet og invaderer tomme hus på jakt etter mat og varme. Alt blir snudd på hodet når en brennende drage styrter inn i huset der hun skal feire jul … Se traileren for drage jente.

Kaptein Nova (2021)


Regissør: Maurice Bryllupskriste | Å avgi: Anniek Pheifer, Hannah Van Lunteren, Joep Vermolen, Robbert Bleij

Jagerpilot Nova reiser gjennom tiden for å forhindre en katastrofal miljøkatastrofe. Det er bare ett lite problem: tidsreiser får henne til å forynge seg. Og hvem hører på en tolv år gammel jente?!

Les anmeldelsen av Kaptein Nova skrevet av Arjan Welles –

Se traileren for Kaptein Nova.

You may also like