Home » Intervju med Nick Suzuki | «Vi er lei av å tape og komme sist»

Intervju med Nick Suzuki | «Vi er lei av å tape og komme sist»

by Edvard Munch

(Blainville) Canadiens daglig leder Kent Hughes sa det rett ut i sin sesongavslutningsrapport: «Våre forventninger endrer seg. Nylig la eieren Geoff Molson til: «Forventningene vil være høyere. »
En drøy måned etter det siste spillet i en lang og skuffende kampanje, kunne ikke organisasjonens toppledelse være klarere om intensjonene for neste år.

Vil det oversettes, som Hughes sa, til en «drive» mot sluttspillet? Det gjenstår å se. Sannheten er at Nick Suzuki er fornøyd med den offentlige stillingen til sjefene hans.

Kanadierens kaptein ble møtt tirsdag morgen på Bauer Innovation Center i Blainville, og kanadierens kaptein skar ikke ordene. De to siste sesongene, konkludert blant de dårligste lagene på kretsen, har vært smertefulle. «Vi er lei av å tape og komme sist,» sa han i et kort intervju med trykk. Vi må begynne å vinne igjen. Neste sesong blir viktig for oss. »

Han insisterer på at arbeidet hans og kollegene hans «ikke endres», «uavhengig av tid på året eller ledelsesplaner». Når det er sagt, «det er hyggelig å vite at ledelsen og eieren ønsker å begynne å tjene mer,» sa han. – Det motiverer oss. »

«Vi så, i begynnelsen av forrige sesong, laget vi kunne være. Skader har endret alt, men jeg har alltid høye forventninger. Med spillerne vi har, spillestilen vår og trenerteamet vårt kan vi absolutt presse oss mot sluttspillet. »

Jeg gleder meg til neste sesong, jeg vet at gutta gleder seg til å komme tilbake og jobbe sammen.

nick suzuki

Suzuki er faktisk allerede tilbake på isen med noen lagkamerater på lagets treningssenter i Brossard. Han, Kaiden Guhle og Josh Anderson vil tilbringe sommeren i Montreal, hvor klubbens unge spillere vil bli med dem i løpet av de neste ukene.

Derimot trener Jake Allen og David Savard for tiden med gruppen, men bør reise til sine respektive provinshovedsteder, Fredericton og Quebec, etter at timene er over.

Forskjell

Nyheten skapte ikke mye oppsikt, men i forrige uke ble den 23 år gamle Ontario overrakt Sakura-prisen, gitt av det kanadisk-japanske kultursenteret i Toronto. Denne utmerkelsen deles ut hvert år til personer som har bidratt til å fremme japansk kultur i Canada eller i utlandet.

Etter at organisasjonen bestemte seg for å fremheve bidraget til idrettsutøvere i år, delte Suzuki denne æren med hockeyspilleren Vicky Sunohara, tre ganger olympisk medaljevinner og tidligere fotballspiller Bill Hatanaka.

«Min bestefar var superstolt; det betyr mye for meg, sa den unge mannen om denne prisen, delt ut på en galla i Queen City.

Han hvis tippoldeforeldre immigrerte til Canada, definerer seg selv som «et japansk nabolag» på farens side. Hans nærmeste familie er «kanadisk først,» sier han, selv om han er fullstendig klar over, om så bare med etternavnet, av hva hans tilstedeværelse på de øvre nivåene av profesjonell hockey betyr for samfunnet av asiatisk avstamning.

Få spillere fra denne bakgrunnen kommer seg til NHL, men tilstedeværelsen blant ligaens stjerner av spillere som Jason Robertson, Matt Dumba og Nick Suzuki, blant andre, bidrar til å positivt endre ansiktet til en fortsatt overveiende hvit sport.

Det er noe jeg kjenner meg mer igjen i som voksen enn som barn.

Nick Suzuki om sin asiatiske arv

Han innser at han kan være et forbilde for unge idrettsutøvere av asiatisk avstamning. «Jeg har et av de mest populære navnene i Japan,» sier Suzuki. Hvis de ser høydepunktene til en spiller med det navnet, vil de kanskje holde seg til hockey. »

Han drømmer også om en dag å reise til Japan og arrangere hockeyleirer der. Han har allerede vært i stand til å måle effekten det kan gi da han i 2020 møtte spillerne til et japansk lag som kom for å delta i Quebec-tisse-turneringen. «Det var veldig kult,» minnes han.

Den kanadiske kapteinen avslutter med å uttrykke et ønske om å ha en «positiv innvirkning» på den yngre generasjonen. Det er det sannsynligvis allerede, når du tenker etter.

Sannsynlig tilstedeværelse i Nashville

Nick Suzuki har med interesse fulgt det nylige NHL-lotteriet som tildelte kanadieren femtevalget i det kommende utkastet. «Vi vil ha en veldig god spiller,» sa han selvsikkert. Fra begynnelsen nevner han navnene til Will Smith, Matvei Michkov og Leo Carlsson blant dem som begeistrer ham mest, selv om «noen forsvarere ser ut til å presse på for å nå topp 5 «. Selv vil han sannsynligvis reise til Nashville for draft-sesjonen. Det vil også være Kaiden Guhle, mens svogeren Riley Heidt, fra Prince George Cougars, godt kan være en førsterundedraftee. » spurte Kent Hughes noen gutter å gå … Det burde fungere. Nashville, det er ikke så ille, sier Suzuki med en latter.

Simon Olivier Lorange, trykk

You may also like