Home » Jānis Ikaunieks har tilbrakt tre kamper denne måneden på det latviske landslaget med en brukket finger – Fotball – Sportacentrs.com

Jānis Ikaunieks har tilbrakt tre kamper denne måneden på det latviske landslaget med en brukket finger – Fotball – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

Snakker med Sportacentrs.com 26 år Jānis Ikaunieks avslørte at årsaken til hans fravær var en brukket tå. Skadet kom Ikaunieks over EM på bortebane 26. august mot Union Berlin (0:0), som ble byttet ut i det 65. minutt, men deltok ikke i den viktige finske mesterskapskampen mot HJK (1:1) før han gikk til landslag. På den nasjonale samlingens pressekonferanse før kampen med Norge (0:2) sa midtbanespilleren at fingeren hans var dekontaminert, men det viste seg at han fortsatt ble torturert og ble avløst av utvalgte leger.

Bruddet ble ikke lagt merke til under de første røntgenundersøkelsene i Helsingfors, men ettersom smertene fortsatte, ble det utført en MR-undersøkelse som avslørte alvorlighetsgraden av skaden. Artisten utelukket ikke at han kunne komme tilbake til spillsøknaden allerede denne helgen, men retur til generell treningsgruppe er mer sannsynlig neste uke. Med fire seire på rad har KuPS stabilisert seg i lederduoen i det finske mesterskapet, og ligger bak HJK med 12 poeng og foran Turku med 12 poeng. I den lokale ligaen har Ikaunieks startet kun to av klubbens tjueen kamper på grunn av skader og europacuprotasjonen og har scoret to mål på totalt seks kamper. I europacupene spilte Ikaunieks seks av de åtte kampene, startet fem i de ordinære og scoret et mål.

Etter resten av landslaget har ikke midtforsvareren debutert i søknaden til sin nye klubb «Lausanne-Ouchy» Marc osh. Da han lette etter en ny klubb, var han ute av trening hele sommeren og ble på landslaget i alle tre septemberkampene, og fraværet av et medlem i Sveits nest sterkeste liga skyldes behovet for å komme inn. form. Den 30 år gamle forsvareren kan snart dukke opp i spillappen. I Lausanne-Ouchy Cup slo de nettopp Superligaklubben Sion 4-0, men de ligger på sjetteplass i sin liga med ti poeng på syv kamper. Osh eier fortsatt Jūrmalas «Spartak» og har returnert til Sveits for å leie den.

Allerede i kveld kan debutere den høyeste kampen i den nederlandske ligaen Roberts Uldriķis, som etter en kort pause på grunn av en mindre skade bommet både på Cambuurs seier over Go Ahead Eagles (5:2) og Amsterdams rasering mot Ajax (0:9). Cambuur, nykommeren i toppklassen, nummer ti på fem kamper med seks poeng, 19:45 Latvia-tid er vertskap for «Heracles», som har fire poeng på fire kamper.

Ressurser brukt:
https://cambuur.nl/nieuws/henk-de-j …

You may also like