Home » Julenissen er homofil og i denne søte filmen finner han kjærligheten

Julenissen er homofil og i denne søte filmen finner han kjærligheten

by Russell Crowe

I en gripende reklamevideo fra slutten av året, skildrer Swiss Post-tjenester den gripende historien om en homofil kjærlighet ved første blikk mellom julenissen og en viss Harry.

«Alt jeg vil ha til jul er deg». Mariah Careys ord hørtes aldri så bra ut som i brevet til julenissen skrevet av … hennes forelskede. I en moderne og rørende reklamekampanje for slutten av året 2021 sender Posten ut en vakker film full av poesi som forteller oss om møtet mellom den ensomme gamle mannen, som hvert år gjør sin gaverunde alene. ., og en kjekk gråhåret ungkar. En idé som ble født av nyhetene, siden 50 år har gått siden avkriminaliseringen av homofili i Norge.

Les også:

Har krav på Når Harry møter julenissen (Da Harry møtte julenissen), begynner det nesten fire minutter lange stedet med det uventede møtet mellom de to mennene, når Harry kommer ned til kjøkkenet sitt for et glass vann på julenatten og kommer ansikt til ansikt i stua hans med mannen i den røde hatten. Han kom for å forsyne bunnen av treet sitt. Forelskelsen merkes umiddelbart på begge sider men sliten, det er julenatt og nissen har mye å gjøre, så det fordamper ned i pipa der den kom fra.

Julenissens homofile kyss

Så tar kortfilmen oss inn i denne begynnende historien, som vakkert skildrer skjønnheten i kjærlighet ved første blikk og smertene som følger. Tenker du også på meg i det skjulte? Komme tilbake? Åpenbart, med livsrytmen til julenissen, er gjenforeningene fordelt, men hvert år ser de to mennene hverandre igjen, hver gang litt mer … Hvis filmen ikke er tekstet, er dialogene sjeldne og alt blir lest . i de utvekslede blikkene og i scenene, anekdotiske, men så dyrebare og universelle, som markerer fødselen til en kjærlighet. Helt til det første kysset mellom de to mennene.

Utover en dristig slagord som garantert får det vanlige hatskriket til å skrike, har reklame smartheten til å kaste lys over kjærligheten mellom modne menn, sjelden avbildet selv på film. Hvilket forhold til La Poste, vil du fortelle oss? Vel, det er takket være din hjelp i utdelingen av gaver at mannen med pompongen vil kunne frigjøre seg fra tid til å tilbringe den med Harry, den nye prinsen i hans hjerte. Vi utfordrer deg til ikke å smelte.

Les også:

Bildekreditt: Skjermbilde Youtube

You may also like