Home » Kalniņš vinner 7 av 12 skudd i tap, Rimjāns scorer i Norge – Hockey – Sportacentrs.com

Kalniņš vinner 7 av 12 skudd i tap, Rimjāns scorer i Norge – Hockey – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

29 år Lukket han kapitulerte fem ganger i løpet av de første 41 minuttene, og nådde 2:5 i starten av tredje periode. Det siste målet til «Skellefteå» ble kastet inn i en tom hjemmefestning. Lakers ligger på fjerdeplass med 18 poeng på ti kamper.

I stedet feiret angriperen sin andre suksess på rad. Rodrigo eple Örebro, denne gangen spiller Timrå hjemme 3-0. I løpet av de 17:49 minuttene han brukte på isen, scoret hockeyspilleren til det latviske laget med to skudd på mål, en effektivitet på +2 og 52,94 % av skuddene. Örebro har tjent 13 poeng på ni kamper, og nådde en åttendeplass.

På Norgesmesterskapet en serie på to feil avbrøt vakten Maksima Ponomarenko (+/- score +1 på 17 minutter og 16 sekunder) Sparta fra Sarpsborg, bryter Grüners motstand hjemme 3:2. Spartieši Del tredje til femte med 20 poeng opptjent i 11 runder.

I nok en norsk seriekamp feiret forwarden sin tredje seier på rad Leonard rimjan Ringerikes «Panthers», som slo Storhamar på overtid 4: 3. Den 27 år gamle hockeystudenten fra Daugavpils assisterte «Panthers» med suksess på det første målet, og tjente sitt åttende poeng (2 + 6) denne sesongen. Rimjāns kastet et skudd i 18:46-minuttet og hadde en effektivitet på +2. Ringerikesenheten med 12 poeng forsterket på åttendeplass.

Endelig Tsjekkisk ekstravaganza For første gang denne sesongen fant ikke Škoda-appen i Plzeň en angriper Mārtiņš Dzierkals, vil laget tape mot Karlovy Vary «Energie» 0:3. Škoda brøt en serie på fem seire, og laget endte på sjette plass på 22 kamper med 22 poeng.

Ressurser brukt:
https://www.shl.se/p/
https://www.hockey.no/live? dato = 14….
https://www.hokej.cz/zapas/2895804 / …

You may also like