Home » Kamp for Norge: Haaland går også glipp av en avgjørende duell på De Kuip i tillegg til «Ajax hjemme»

Kamp for Norge: Haaland går også glipp av en avgjørende duell på De Kuip i tillegg til «Ajax hjemme»

by Russell Crowe

Erling Haaland går ikke bare glipp av Champions League-kampen med Ajax, men også Norges VM-kvalifiseringskamper mot det nederlandske laget. Det har den norske forbundslegen meddelt.

Haaland skadet hoften i den første kampen på Johan Cruijff Arena (4-0 for Ajax) og må se på i flere uker. I utgangspunktet, for den nederlandske fotballfansen, betydde dette i utgangspunktet bare at spissen måtte gå glipp av kampen mellom Ajax og Dortmund i Tyskland, men en ekstra duell har blitt lagt til med interesse fra Orange.

Det sier den norske forbundslegen Ola Sand til den norske allmennkringkasteren NRK altså gi beskjed om at også Haaland må gå glipp av landskamper i november. «Jeg har snakket med Dortmund og Erling og konklusjonen er at han blir borte fra neste landskamp. Denne skaden trenger tid på å gro, minst tre eller fire uker.»

Onsdag 3. november spiller Ajax mot BVB på Westfalenstadion og Oranges kamp mot Norge på Kuipen, som er avgjørende i kampen om VM-billett, er satt opp tirsdag 16. november.

Videospiller

Se de beste fotballvideoene her

Flere videoer

You may also like