Home » Norge på toppen av medaljetabellen ifølge anslag

Norge på toppen av medaljetabellen ifølge anslag

by Russell Crowe

Norge forventes å dominere nasjonens rangeringer for vinter-OL i Beijing 2022 (4.-20. februar), foran Russland og Tyskland, ifølge anslag fra sportsdataleverandøren Gracenote. Norge, med sine stjerner innen skiskyting, som Johannes Thingnes Boe, og langrenn, som Therese Johaug, kunne sanke 44 medaljer, inkludert 20 gull, beregnet Gracenote, som analyserte resultatene fra hovedkonkurransene i disiplinene. OL-programmet omstridt. siden 2018.

Norge dominerte medaljetabellen for første gang i historien til vinter-OL 2018 i Pyeongchang med 39 medaljer. Gracenote-projeksjoner plasserer Russland, som vil stille opp under navnet til den russiske olympiske komité for sanksjonene som er ilagt for å ha installert et organisert dopingsystem, på andreplass (38 medaljer, inkludert 14 gull), foran «Tyskland (27, inkl. 11 i gull), USA (24, inkludert 7 i gull) og Nederland (21, inkludert 12 i gull).

Frankrike ligger på niendeplass i disse anslagene med 18 medaljer (4 gull, 4 sølv og 10 bronse), som ville være rekord for vinterlekene, mens de hadde vunnet 15 i 2014 og 2018. Til slutt, Kina, som er langt fra å ha suksesser i vinter-OL som den har i sommerlekene, kan den strebe etter seks medaljer foran hjemmepublikummet, hvorav fire er gull.

You may also like