Home » Ken kan ikke ta press på siste skudd da Frankrike tar pallen i jakten – Vintersport – Sportacentrs.com

by Edvard Munch

• Johannes Ken vant sprinten i går og vant verdenscuppen for første gang i en alder av 30 år. I dag var det en andre seier på to dager, og stengte alle målene i de tre første skuddene.

• Den fjerde skuddlinjen satte imidlertid alt i luften. Ken reiste seg tre ganger og mistet ledelsen, og endte bare på 15. plass.

• Vinneren av løpet var Quentin Fillon-Maye, som fulgte Ken med 12 sekunder etter det tredje treffet.

• Fyon-Maye vant også jakten forrige sesong. I går tok franskmannen en sjuendeplass på sprinten.

• Franske skiskyttere vant også sølv og bronse. Emilien Jacqueline var 32 sekunder bak og Simon Destier var seks sekunder bak. Alle franskmennene gjorde en feil i skuddet en gang. Fijon-Mayes eneste feil er i den første skuddlinjen.

• Sveriges Martins Ponsiluomas, som vant andreplassen på sprinten, gjorde fem feil i dagens skudd og ble nummer 11.

• Tre latviere startet på sprinten: Aleksandrs Patrijuks, Roberts Slotiņš og Edgars Mise. Ingen kunne bryte seg inn blant de 60 beste og kvalifiserte seg ikke til å kjøre.