Home » Orange gir deg en overdådig pakke med gigabyte. Hvor mye får han før jul?

Orange gir deg en overdådig pakke med gigabyte. Hvor mye får han før jul?

by Henrik Ibsen

I førjulstiden vil gratis Internett være et verdifullt tillegg – gigabyte vil komme godt med for eksempel når man leter etter julegaver. Orange-kunder kan nå samle en GB-bonus som vil gjøre livet deres enklere.

I de siste utgavene av «Wednesdays with Orange»-aksjonen, en oransje operatør gi bort ekstra gigabyte nesten hver uke På Internett. Jo nærmere jul, jo mer pakkene er større – For tre uker siden var det det 7 GB, En uke siden 10 GB, og fra i dag kan du hente en betydelig 15 GB pakke. Dette er nok til å gjøre stor bruk av mobilt internett i den varme førjulstiden.

15 GB gratis kan samle oransje abonnenterMen i forhåndsbetalte tilbud gir operatøren fortsatt ikke en slik gave. Bonusen vil vente til neste tirsdag, som er 21. desember, slutten av dagen. Internett kan brukes gratis brukes til ethvert formål, roaming det globale nettverket, men fra territoriet til Polen. Gyldigheten til pakken er gyldig. til slutten av syklusen fakturering.

fra i dag kan du hente en betydelig pakke på 15 GB

Hvordan hente en 15 GB internettpakke? Alt du trenger å gjøre er å gå inn i «Mi Orange»-appen (ved å logge deg helt inn på den) og se «For deg»-fanen. Der er to klikk nok og du kan bruke bonusen.

Det er fortsatt en annen mulighet tilgjengelig i Orange: Internett 300 GB gratis. Dette er et engangstilbud for abonnementskunder, som kan benyttes frem til 3. januar 2022. Etter aktivering er pakken gyldig i 30 dager.

Se på: Orange gir deg en enorm gigabyte-pakke. Ingen mulighet til å bruke så mye
Se på: Orange TV for høytiden: dekrypterte kanaler og billigere Disney-filmer

Fotokilde: Orange Polska, Alina Blumberg fra Pexels

Tekstfont: inkl.

You may also like

Leave a Comment