Home » Kjent influencer kom til Litauen fra Norge for å gjennomgå plastisk kirurgi – bestemte seg for å gå opp i vekt

Kjent influencer kom til Litauen fra Norge for å gjennomgå plastisk kirurgi – bestemte seg for å gå opp i vekt

by Russell Crowe

V. Windom vil forklare hvorfor han bestemte seg for å gjennomgå denne operasjonen og hvorfor han valgte litauiske plastikkirurger i TV8-medisinprogrammet «Hello Tomorrow», som vises søndag klokken 12.00.

(9 bilder)

FOTOGALLERI. Kjent influencer kom til Litauen fra Norge for å gjennomgå plastisk kirurgi – bestemte seg for å gå opp i vekt

«Grunnen til at jeg bestemte meg for plastisk kirurgi var helsen til kroppen min. Jeg prøvde en rekke vekttapprodukter for et år siden, men i motsetning til andre mennesker har kroppen min reagert på slike endringer på sin egen måte. Jeg begynte å gå tom for energi, jeg begynte å få vondt ikke bare i musklene, men også bein, og jeg gikk opp i vekt veldig raskt. Jeg bestemte meg for å utføre operasjonen i Litauen, Fi clinica, fordi spesialistleger i Litauen er veldig profesjonelle. Dessuten så de som tok plastisk kirurgi her veldig vakre og naturlige ut, sier Veronica, en pasient fra Norge.

Plastikkirurgene Raminta Česnaitienė og Vygintas Kaikaris er enige om at fettsuging (ellers fettsuging) er en alvorlig plastisk operasjon og ikke er mulig eller lønnsomt for alle å utføre.

«Fettsuging gjøres for folk som ikke er fornøyd med utseendet til kroppen deres, men alt avhenger av kroppsmasseindeksen deres. I dette tilfellet bør det ikke overstige 27”, sier R. Česnaitienė, lege for plastisk og rekonstruktiv kirurgi.

Kroppsmasseindeksen er forholdet mellom en persons høyde og vekt i annen. Det brukes i medisin som en indikator for å vurdere om en person er overvektig. Med en kroppsmasseindeks større enn 27, er en fettsuging operasjon ineffektiv fordi det ønskede resultatet rett og slett ikke vil bli oppnådd.

Fettsuging er en av de mest populære plastiske operasjonene i verden. Genetisk sett kan fett samle seg i ulike deler av kroppen. Å bli kvitt unødvendig kroppsfett er vanskelig selv for vanlige idrettsutøvere. I menneskekroppen er fettlaget ordnet i to lag: det overfladiske og det dype. Under fettsugingen fjernes fettet fra det dype laget. Operasjonen utføres vanligvis under generell anestesi, bortsett fra i små områder hvor lokalbedøvelse er tilstrekkelig.

«Pasienter klager generelt over å suge på armen, midjen, lårene eller forskjellige fettstoffer, og de beste resultatene sees sannsynligvis etter å ha suget på midjen. Du kan aspirere fra hvor som helst.

annerledes. Vi kunne pumpe 200 til 500 milliliter fra midjen. Vi kunne pumpe 4 liter sammen, sier R. Česnaitienė, en lege fra programmet.

Plastisk kirurg V. Kaikaris, som har lang erfaring, vil avsløre maksimal og sikker mengde fett som fjernes i programmet.

«Jeg ville ikke våget å pumpe mer enn 4 liter, for etter det trenger jeg gjenopplivningsutstyr for å reise meg. Når fett pumpes, pumpes ikke bare fettcellene, men noen erytrocytter blir også eliminert”, vil legen dele sin erfaring i programmet. T-bane. Dr. Vygintas Kaikaris.

Etter fettsugingsoperasjon må pasienter ha på seg kompresjonsklær i 6 uker. Først etter 2 måneder vil det endelige resultatet av plastisk kirurgi sees.

Pasienten lurer ofte på om det absorberte fettet ikke regenererer. Leger har et klart svar på dette spørsmålet: alt avhenger av oppførselen, kostholdet og andre lignende omstendigheter til personen.

«Hvis en person ikke blir tatt vare på, underernært og går opp i vekt, la oss si 30 kilo, fordeles fettet i hele kroppen og resultatet forsvinner. Alt er veldig enkelt, sier Dr. R. Česnaitienė.

Spesielle rør i forskjellige størrelser brukes til å trekke ut fettvevet, som fjerner fettet i snitt på omtrent 1 centimeter. Snittene gjøres i usynlige områder av kroppen, som hudfolder eller der undertøy er dekket. Det ekstraherte fettet brukes ofte til å dekorere andre deler av kroppen, for eksempel ansiktet, baken eller brystet til samme pasient.

«Fett fyller på de som er tomme. Fett inneholder stamceller som, når de er festet, gir kyskhet til injeksjonsstedet. For eksempel er dette en av de beste måtene å revitalisere ansiktet på, sier V. Kaikaris, en plastikkirurg, om å bruke det utvunnede fettet til å dekorere andre deler av kroppen.

Hvordan utføres fettsugingsoperasjon, hvordan er den postoperative perioden og når er det verdt å bestemme seg for en slik operasjon? Svarene på disse og mange andre interessante spørsmål får du høre allerede denne søndagen, klokken 12, i TV8-programmet «Hei i morgen»!

You may also like