Home » Kökcü og Tyrkia setter nå sitt håp til det nederlandske landslaget

Kökcü og Tyrkia setter nå sitt håp til det nederlandske landslaget

by Russell Crowe

9. oktober 2021 – Tyrkia hadde liten fremgang fredag ​​kveld med uavgjort 1-1 mot Norge. Tyrkerne ser ut til å kunne glemme en direkte kvalifisering til VM, men sluttspillet er fortsatt i sikte. Orkun Kökcü venter på hjelp fra Nederland på slutten av kvalifiseringskampanjen.


På grunn av uavgjort på hjemmebane er Tyrkia to poeng bak Norge og fire poeng bak det nederlandske laget med tre kamper igjen. Tyrkerne har et relativt gunstig program (Latvia borte, Gibraltar hjemme og Montenegro borte), mens nordmennene spiller bortekampen mot de oransje i siste runde.

Orkun Kökcu, som ikke spilte fredag ​​på grunn av suspensjon, vet at Tyrkia ikke lenger har kontroll på kvalifiseringen til VM. Nå er det opp til oss å legge til ni poeng til og så håper vi at Nederland vinner mot Norge, sa Feyenoord-midtbanespilleren foran kamera. oss. Tyrkia spilte den første kampen mot Norge med landstrener Stefan Kuntz, etterfølger til sparkede Senol Günes. «Førsteinntrykket er godt. Den tyske skolen ser ut som den nederlandske og er litt annerledes enn den tyrkiske. Jeg synes det er fremgang.»

Tyrkia klarte ikke å ta et stort steg mot VM mot Norge. Tyrkerne tok ledelsen tidlig i kampen. «I andre omgang fulgte vi Norges langballer og da vet man at det ikke er noe å hente. Nå har vi tatt en ny vei etter at den tidligere landstreneren sluttet. I kvalifiseringen til EM vant vi uavgjort mot Frankrike. Kvaliteten er der, men den kommer ikke helt frem.»

You may also like