Home » Kruger bistår Vevon med salg til Work Zone Safety Group

Kruger bistår Vevon med salg til Work Zone Safety Group

by Russell Crowe

Vevon, en nederlandsk spesialist i trafikktiltak og transittanlegg, er det kjøpt opp av den internasjonale gruppen av selskaper og jevnaldrende Work Zone Safety Group. Kruger hadde tilsyn med avtalen.

Siden grunnleggelsen i 1999 har Vevon engasjert seg med offentlige og private kunder i Nederland. Selskapet yter råd, men hjelper for eksempel også med utvikling av helhetlige trafikkplaner og installasjon og vedlikehold av midlertidige trafikkanlegg. Disse anleggene brukes til veiarbeid, arrangementer, sjøtransport eller for eksempel ved trafikkulykker.

De siste årene har selskapet klart å utvikle seg i det nederlandske markedet til å bli en raskt voksende nasjonal tjenesteleverandør, med mer enn 20 000 fullførte prosjekter og mer enn 800 kunder. I dag er Vevon aktiv fra fem lokasjoner i Tilburg (hovedkontor), Wessem, Goes, Velddriel og Alphen a/d Rijn.

Vevons sterke vekst vakte interesse for Triton, investeringsselskapet bak Work Zone Safety Group (WZS Group), en stor global aktør innen trafikkanlegg. Med WZS Group har investoren uttrykt ambisjonen om å bli verdensledende innen trafikksikkerhet og trafikksystemer, i tillegg til trafikkanlegg.

WZS Group ble opprettet fra kombinasjonen av fire ledende selskaper i segmentet: Ramudden (som opererer i Sverige, Norge, Finland, Estland og Canada), Chevron TM (Storbritannia), AVS (Danmark, Tyskland og Latvia) og Fero (Belgia) . . Konsernet genererer en felles omsetning på 450 millioner euro.

Etter en vellykket oppkjøpsprosess tilhører Vevon og dets datterselskaper nå den globale gruppen av selskaper, som er aktiv i ti land og sysselsetter cirka 3000 heltids- og 1000 deltidsansatte (og underleverandører).

Med oppkjøpet utvider WZS Group sin lokale tilstedeværelse og trafikkstyringsspesialisten er nå i stand til å tilby sine digitale løsninger i Nederland også, og utnytter Vevons sterke kundebase.

Kruger orientering

Vevon-aksjonærene ble støttet i å avslutte avtalen av et team fra Kruger, en spesialist på 25 personer i corporate finance og restruktureringsspørsmål i en rekke sektorer, med fokus på SMB-segmentet. Rotterdam-kontoret bistår også klienter med strategiutvikling, suksess, ledelse (interim), ledersøk og forbedring av lønnsomheten.

Krugers forhandlingsteam besto av: Frank Leijendekker, Kees Lieve og Rogier Groot.

You may also like