Home » Manchester United. Paul Scholes påpekte Ole Gunnar Solskjærs største feil. «Slutt å gjøre det»

Manchester United. Paul Scholes påpekte Ole Gunnar Solskjærs største feil. «Slutt å gjøre det»

by Russell Crowe

Paul Scholes tar forbehold om valget av Ole Gunnar Solskjær. Etter hans mening kan ikke nordmannen matche spillesystemet til spillerne han har i Manchester United.

Solskjær har nylig brukt en variant med tre sentraler. I derbyet med Manchester City gikk det ikke, Pep Guardiolas lag vant 2-0.

Resten av teksten under videoen.

Ifølge Scholes er Solskjærs nåværende idé dårlig. Etter hans mening har ikke den norske treneren de rette spillerne.

– Jeg sa før at 1-3-5-2-systemet ikke passer for spillere som er på Manchester United-troppen. Wan-Bissaka er strålende i forsvar, men ubrukelig på ballen. Ingen av de tre midtstopperne som spilte mot Manchester City er veldig gode til å spille sa Scholes.

– Solskjær har vært trener i tre år. Før kampen mot City var det ikke kjent nøyaktig hva han skulle gjøre. Dette gjør det vanskelig å få riktige overføringer. Du kan ikke kjøpe spillere for en bestemt måte å spille på. lagt til engelsk.

– Solskjær må overbevise alle om at han er den rette treneren for dette laget. La ham slutte å endre systemet for alle andre. Du må vise at du er overbevist om en eller annen variant Scholes oppsummerte.

Solskjærs posisjon ser ut til å bli svakere og svakere. Ralf Rangnick er interessert i å erstatte nordmannen. Vi skriver det HER.

Manchester United ligger på femteplass på Premier League-tabellen. Chelsea er ni poeng bak serielederne.

You may also like