Home » Kverneland Group Årets selskap 2021

Kverneland Group Årets selskap 2021

by Siv Jensen

Kverneland Group

I 1910 grunnla smeden Hermanus Visser selskapet VICON, et byggefirma. I 1987 overtok det norske selskapet Kverneland, en produsent av landbruksredskaper og grunnlagt i 1879 i en barsk norsk region, VICON. For ti år siden overtok det japanske selskapet Kuboto selskapet. Kverneland ligger i Nieuw-Vennep og tilbyr 225 arbeidsplasser.

Årets utvalgte selskap

Entreprenører og selskaper basert i Haarlemmermeer og med minst fem ansatte var igjen kvalifisert for Haarlemmermeer Entrepreneur Award i år.

Utvelgelsesprosess

En uavhengig jury vurderer bidrag fra ulike vinkler, som strategi, visjon og ambisjon, personalpolitikk, bedrifts- og bærekraftig samfunnsansvar, økonomiske prestasjoner, dristighet, besluttsomhet og utholdenhet. Juryen nominerer deretter en rekke bedrifter. I den siste perioden har de nominerte hatt mulighet til å møte opp for juryens medlemmer om halvannen time, i eget selskap.

dommere

Juryen er sammensatt av jurypresidenten Marja Ruigrok (råd for økonomi og innovasjon), Susan van Os (Gopisingh Van Os Notarissen), Mieke Millenaar (direktør / eier av Millenaar Adviesgroep), Christian Hartsuiker (advokat og direktør for SWDV-advokater). ), Lex Vonk (AM-match director), Camiel Lokkerbol (partner av JAN © Accountants & Belastingadviseurs BV), Ard van Berkel (Rabobank Region Schiphol bedriftsleder), Dick Hulsebosch (president for Haarlemmermeers Ondernemers Platform), Paul van den Brink, Prisvinner i 2014 (direktør for Master Totaalinrichting BV) og Angeline Kierkels (direktør i Meerlanden Holding NV).

You may also like

Leave a Comment