Home » Wirtualna Polska – Alt viktig

Wirtualna Polska – Alt viktig

by Edvard Munch

Det skulle vært en stor håndballfeiring, eller kanskje det skulle ende i et humbug. Smittebølgen blant polakkene er trolig bare toppen av isfjellet i håndball-EM.

Normalt på dette tidspunktet ville vi vurdere sjansene til polakkene i turneringen, vi ville angi favorittene og de store fraværene. Den tvungne isolasjonen tok imidlertid all gleden av arrangementet, som – enten vi liker det eller ikke – vil trekke ut konkurransen. Alle visste det og ble vant til koronaviruset, bare de som var vaksinert kunne delta i arrangementet, men med så enkel overføring kan turneringen bli preget av en viral tsunami.

Så langt har det polske laget overlevd jordskjelvet og mistet syv (!) spillere i minst fem dager på 24 timer (LES). I praksis betyr det at de ikke spiller i gruppespillet. Trener Patryk Rombel kan føle seg som Adaś Miauczyński fra den ikoniske «Day of the Freak». Et halvt år med forberedelser, treningsbaneserier og sparring … alt som blod i sanden. Hele den intrikate planen falt fra hverandre og treneren prøver å fikse oppstillingen på en eller annen måte for å sette sammen en meningsfull sekstenkamp. Verst av alt, flere tester før forestillingen, og i møte med en slik smittedynamikk kan det ikke utelukkes at Rombel må trekke på dype reserver.

You may also like

Leave a Comment