Home » Latvisk trolley curling team vinner andre verdensmesterskap – Vintersport – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

Laget vårt startet kampen med et poeng i første sett, men koreanerne tok tre i det andre og stjal ett i det tredje, noe som førte til 4:1. Etter pause tok de latviske rullestolcurlerne tak og de stjal poeng i det femte. , sjette og syvende finale, og tok ledelsen med 6:4. I Koreas åttende lag hindret ett poeng dem i å tape, så laget vårt vant med 6:5.

Kommentar fra latvisk landslagstrener Arnis Veidemanis etter kampen med Korea:
«Det kom bare til vår oppmerksomhet da. For mye følelser og også feil. Men det er bra at det var nok til å vinne.»

Sverige vant også den fjerde runden av spillet, og slo Slovakia 10:5, USA slo Norge 5:3 og Canada slo Sveits 6:3.

Alle lag skal spille 11 kamper. Etter turneringsrunden vil de avgjørende kampene finne sted, hvor de seks beste kommer inn. Første- og andreplassvinnerne av hovedbegivenheten vil automatisk kvalifisere seg til semifinalene. Motstanderen din vil avgjøres mellom tredje og sjette plass og vinnerne av fjerde og femte plass. Den siste kampen finner sted 30. oktober kl 09:35 latvisk tid.
Latvisk rullestollagssammensetning: Polina Rožkova (hopp), Ojārs Briedis, Agris Lasmans, Sergejs Djačenko, Aleksandrs Dimbovskis, trenere – Arnis Veidemanis og Rihards Jeske, fysioterapeut Signe Rinkule.