Home » Latviske fotballspillere slipper skammen over å kjempe mot Gibraltar i sluttminuttene

by Russell Crowe

Det latviske fotballaget scoret to mål i sluttminuttene av kvalifiseringen til verdensmesterskapet i 2022 onsdag 1. september, og slo Gibraltar-laget 3:1 (0:0), og unngikk en ubehagelig sjokkerende uavgjort.

Vladislavs Gutkovskis scoret to mål og Andrejs Cigaņiks scoret to mål for det latviske landslaget.

For Latvia var dette den første seieren i gruppe G til verdenscuplaget. I fortsettelsen av kvalifiseringen vil det latviske landslaget være vertskap for det norske landslaget i Riga på lørdag, som kjempet uavgjort 1:1 mot Nederland på onsdag. I denne gruppen spilte Tyrkia 2:2 med Montenegro hjemme.

Etter fire spillerunder i gruppe G leder Tyrkia med åtte poeng, Nederland, Montenegro og Norge har sju poeng, Latvia har fire poeng og Gibraltar har fire tap.

Selv om Latvia hadde et stort overtak i praktisk talt hver kamp, ​​klarte hjemmelaget først å score det første målet i det 50. minutt, da Gutkovskis solgte den dømte «pendelen» etter VAR-avgjørelsen. 20 minutter senere fikk latvisk fotball en «kald dusj», for selv etter avgjørelsen fra VAR og dommeren lanserte Gibraltar-laget en 11-metersstraff, Jay de Bars hadde rett.

Latvia klarte ikke å utnytte fordelen før på slutten av kampen, noe som gjorde fansen veldig nervøs. Kun et spennende spill på midten i det 85. minutt ga Latvijas Raimonds Krollis en sjanse til å øke ledelsen, og han skuffet ikke. Han dyttet ballen umiddelbart unna for å gi ballen til Gutkovskis, som holdt på å dytte ballen unna. Cigaņiks scoret Latvias tredje mål i det 89. minutt.

Portalen «Delfi» tilbød live tekst av spillet.

PK-rangering i fotball: Latvia – Gibraltar

Latvia – Gibraltar 3: 1 (0: 0). Spillet er over

Andre halvdel kompensasjon: fem minutter

89. min. Latvia 3: 1 Gibraltar Ciganiik scorer et vakkert mål. Skuddet blokkeres, ballen spretter av Cigaņika, som fra rundt 20 meter vakkert kaster ballen i øvre hjørne.

85 min Latvia – Gibraltar 2: 1 straffefelt for Burzma. Jurkowskis slag setter seg fast i travelheten, spretter av Kroļlis, som umiddelbart passerer Gutkovskis, og treffer en praktisk talt tom bue.

Latvia har en stor fordel, på jakt etter muligheter til å gå inn i Gibraltars straffefelt med lange pasninger, men … Beskyttelsen av gjestene er perfekt. 10 minutter igjen.

78 min Første sving for Latvia. Krollis kommer i stedet for Uldriķis.

71 min Latvia 1: 1 Gibraltar Jejs de Bars slår ballen under tverrliggeren

11-metersstraff til Latvias mål Før det latviske angrepet var Gibraltar-laget i det latviske straffefeltet, hvor Emsis falt på motstanderens bein, noe som er et brudd.

Dommeren går for å overvåke VAR for lovbrudd i det latviske straffefeltet

65 min Etter en pasning fra Savavnieks fikk Gutkovskis et flott skudd, men ballen flyr forbi mål.

60 min Uldriķis «stjeler» forsvarerne fra forsvarerne, som spilte risikabelt. Han valgte å spille keeper på marsjen, men øyeblikket er ute. Han ble også lett tatt av motstanderens keeper, men angriperen kom seg på beina.

56 min. Dommeren lot Uldriķis ta den raskt, til forferdelse for den uforberedte målvakten.

50 minutter. Latvia 1: 0 Gibraltar Gutkowski innser pendelen. Angriperen treffer ballen i nedre venstre hjørne, keeper hopper til høyre hjørne.

49. min. Zjuzins brøt straffefeltet i det 11. minutt, men skuddet hans gikk utenfor. Han prøvde å avfyre ​​et nytt skudd, men Bosio fra Gibraltar kuttet ham av og traff Zyuzins ben.

47. min. Etter et hjørnespark header Chernoordy over mål.

Og i de første sekundene har Latvia kampens beste øyeblikk. Gutkovskis løste situasjonen i straffefeltet: han traff keeperen, men også langs den lange stolpen utenfor mål …

Andre omgang begynner

Latvia – Gibraltar 0: 0. 1. omgang er over

42. min. Latvia bryter reglene i straffefeltet. Et skudd fra en Gibraltar-fotballspiller treffer veggen, så vinner Latvia ballen.

39 min. Latvia advarer om at Tsjernomordy bryter reglene i luftduellen og mottar en advarsel. Kapteinen for det latviske landslaget må debutere neste kamp mot Norge på lørdag …

38. min. Besøkende fotballspiller Anesley blir advart.

36 min. Latvia spiller hjørnespark, etterfulgt av senter, men Gutkovskis tar ikke et spesielt farlig slag i hodet

32. min. Latvia er igjen i en god situasjon i Gibraltars 16-meter, men gjestene slo igjen ballen utenfor 16-meteren.

31. min. Gibraltar kaster ballen inn i 16-meteren, men skuddet flyr over mål.

28. min. Uldriķis vinner luftduellen og legger igjen ballen lenger unna, hvor Gutkovskis var fri. Den polske spissen nådde ikke ballen.

Etter Saavnieks sitt innlegg treffer Zjuzins hodet. Han savner døren.

20 minutter. Gutkovsky har en god sjanse. Zjuzins visste allerede hvor han skulle sende ballen før ballen nådde ham, Gutkovskim tok et godt skudd mot mål, men motstander Koleings blokkerte ballen.

14. min. Latvia har en stor territoriell fordel. Uldriķis svinger og skyter … Savnet med noen få centimeter.

11. min. Latvia hadde to hjørnespark. Etter den andre gode situasjonen var det Tsjernomordy, men før det brøt han reglene ved å presse motstanderen

8. min. Villmannen skjøt en straffe, traff veggen.

6. min. Gibraltar-advarsel Den kjekke mannen overtar Gibraltar-forsvareren og kan løpe mot målvakten, men blir slått av bakken med hånden. Bosio, fotballspiller fra Gibraltar, advarer, men det er ikke noe rødt kort fordi de ville ha hushjelper

4. min. Gibraltar er et godt angrep, men den første muligheten for Latvia, etter Savaļnieks» pasning, blir godt mottatt av Uldriķis, men for målet på den andre siden, utsiden.

Det latviske laget ønsker ikke å huske forrige kamp mot Gibraltar … https: //www.delfi.lv/sports/news/futbols/latvijas-futbola-izlase-apkaunojosa-spele-zaude-gibraltara-valstsvienibai.d? ID = 49875787

Sikkerheten til det latviske landslagsmålet er overlatt til Steinboramhttps: //twitter.com/kajbumba/status/1433116221826912259

Kvelden, som ble startet med suksess av latviske volleyballspillere, må nå fortsette i Riga for det latviske fotballaget: landslaget ledet av Dainis Kazakevics vert Gibraltar i verdensmesterskapet.