Home » De mest populære videospillene fra alle kontinenter

De mest populære videospillene fra alle kontinenter

by Russell Crowe

Med unntak av Antarktis er det millioner av videospillere på alle kontinenter i verden. Her er de mest populære videospillene på seks kontinenter.

Denne artikkelen viser noen av de mest populære spillene på forskjellige kontinenter, i stedet for bare å liste opp ett beste videospill for hvert. Hvis du spiller spillet online, besøk siden nettkasino 777 du finner akkurat det du trenger.

Europa

De beste videospillene på det europeiske kontinentet kan karakteriseres ved å være svært forskjellige, men de utmerker seg med en rekke titler.

Slagmarken

Det er det foretrukne videospillet i Sverige, Finland, Norge og Polen. Det er det foretrukne videospillet i Sverige, Finland, Norge og Polen. Den har et klassesystem i spillet der hver klasse representerer forskjellige typer primærvåpen, utstyr og roller på slagmarken.

Tankverden

Det er det mest populære videospillet i Russland, Ukraina, Hviterussland og Estland. Som navnet på spillet antyder, handler World of Tanks om stridsvogner og kampkjøretøyer, inkludert lette stridsvogner, tunge stridsvogner, tankdestroyere og MBT-er.

Horisont null daggry

Det er et populært videospill i Frankrike, Tyskland, Østerrike og Nederland.

Counter Strike Global Offensiv

Den nyter godt av den populære beskyttelsen av spillere i Romania og Slovakia.

Afrika

Føl ikke at Afrika er langt bak når det kommer til videospill. Landene på verdens nest største kontinent er kanskje ikke homogene når det kommer til videospillpreferanser, men de elsker fortsatt noen spill, for eksempel:

CS: GÅ

Det sies å være det beste videospillet i Algerie.

Horisont null daggry

Dette er det mest populære spillet i Sør-Afrika.

Det ville vært FIFA

Det er veldig populært i Marokko, Nigeria, Egypt, Ghana og Kenya. Resten av kontinentet er involvert i mindre spill.

Asia

Uten tvil det største videospillmarkedet i verden, Asia er hjemsted for utallige videospill. Japan, Kina og Sør-Korea er blant de største videospillmarkedene og spår trender i hvilke spill som blir mest populære.

Som i det europeiske markedet, kan du ikke finne homogenitet i den asiatiske videospillscenen.

De største markedene, Japan og Kina, domineres av Horizon Zero Dawn.

Resten av regionen er forelsket i Persona 5 (Malaysia og Indonesia), Overwatch (Sør-Korea, Vietnam og Taiwan), Call of Duty: Infinite Warfare (India og Iran), Battlefield (Pakistan, Saudi-Arabia, Irak og Tyrkia) . , World of Tanks (Russland og Kasakhstan) og DOTA 2 (Filippinene, Mongolia og Myanmar).

Nord Amerika

Er dette Fornite? Er dette PUBG? Og Minecraft? Millioner er avhengige av videospill i USA, Canada, Mexico og de mindre landene i Nord-Amerika, men hvilken tittel representerer best flertallet av spillerne i regionen?

Call of Duty: Infinite Warfare

Dette er ikke et kritikerrost videospill. De fleste av kritikerne gir den lunken eller gjennomsnittlig anmeldelser. Takket være det enorme markedsføringsbudsjettet klarte den imidlertid å tiltrekke seg oppmerksomheten til millioner av spillere.

Tilsyn

Dette er et annet veldig populært videospill i Nord-Amerika. Dette teambaserte FPS-spillet fra Blizzard Entertainment er kjent som «hero shooter» og har fans som spiller det på PC, Xbox og PlayStation.

Person 5

Det er et japansk rollespill som har gledet spillere i Mexico, Den dominikanske republikk og andre deler av Nord-Amerika. Det er et enkeltspillerspill som ikke er online, noe som kan forklare hvorfor det er det mest populære videospillet i landene nevnt ovenfor.

Fortnite og Minecraft

Disse to er også bemerkelsesverdige når det kommer til populære videospill i Nord-Amerika.

Fortnite er et online videospill med et samarbeidsskytespill som ledemotiv. Her må spillerne bygge forskjellige ting (bygninger og våpen) og kjempe mot zombier eller vandøde skapninger. Minecraft handler på samme måte om å bygge ting og overleve, men det tilbyr flere spillmoduser.

Sør Amerika

Søramerikanere elsker å spille spill som:

Person 5

Dette er det beste spillet i Peru, Colombia, Ecuador, Venezuela.

League of Legends

Også kjent som LoL, er dette det mest populære spillet i Brasil og Chile.

World of warcraft

Også kalt WoW, det er det mest spilte spillet i Bolivia.

Counter Strike Global Offensiv

Også kjent som CS: GO, tar det ledelsen som det mest populære videospillet i Argentina.

applikasjon

Mange av videospillene nevnt ovenfor har blitt de mest populære spillene i ikke-hjemland. Suksessen til videospill med å trenge inn og bli det ledende videospillet i andre land kan delvis tilskrives bevisst lokalisering av videospill.

You may also like