Home » Logitech G lanserer sin G Cloud-konsoll globalt med lanseringen i Europa

Logitech G lanserer sin G Cloud-konsoll globalt med lanseringen i Europa

by Roald Amundsen
Logitech G lanserer sin G Cloud-konsoll globalt med lanseringen i Europa

Logitech G, et Logitech-merke og en leder innen innovasjon innen spillteknologi og utstyr, kunngjør den europeiske tilgjengeligheten av den håndholdte spillkonsollen G Cloud. Logitech G Cloud vil være tilgjengelig i Storbritannia, Tyskland, Sveits, Frankrike, Italia, Spania, Norge, Danmark, Sverige og Finland, på LogitechG.com, Amazon og Fnac i mai 2023 til en anbefalt utsalgspris €359.

«Vi er glade for å bringe G Cloud til det europeiske markedet og samarbeide med ledende forhandlere og partnere i regionen»sa Ujesh Desai, visepresident og daglig leder for Logitech G. G Cloud tilbyr en oppslukende ny måte å få tilgang til og spille hundrevis av spill på, og vi gleder oss til å legge den i hendene på flere spillere. »

Denne gangen legger Logitech G til flere nye funksjoner og gjør ytelsesforbedringer for å svare på tilbakemeldinger fra forbrukere:

  • Se og ordne berøringskontroller – Lagt til muligheten til å kartlegge alle fysiske kontroller til punkter på skjermen, slik at spillere kan spille mobilspill som ikke krever støtte for gamepad via de integrerte G CLOUD-kontrollene.
  • Analog pinnefølsomhet og kurvetilpasning. – Økt følsomhet og tilpasning for analoge pinner, forbedrer kontrollerens følelse av kontroll.
  • teknologisk støtte Shadow cloud computing*, slik at spillere kan fordype seg fullstendig i sin G CLOUD håndholdte konsoll for å kjøre en fullstendig virtualisert PC via Shadow PC-appen, alt fra skyen.

» Hos Shadow er målet vårt å gjøre det beste av teknologien tilgjengelig hvor som helst og på hvilken som helst enhet. Å kjøre dette på G Cloud var et opplagt og strategisk valg for oss.sa Jérôme Arnac, Shadows direktør for markedsføring og salg. » Med Shadow PC vil G Cloud-brukere nyte friheten til å få tilgang til en kraftig Windows-PC på den bærbare datamaskinen, uten en lukket katalog over spill, med muligheten til å bruke mods, nyte ikke-spillapplikasjoner og mye mer. Vi er veldig glade for at Logitech G bringer en enhet på markedet som støtter nye måter å spille på, og vi gleder oss til å se hvor kreativt fellesskapet vil bruke den. »

Logitech G CLOUD håndholdte konsoll er utviklet i samarbeid med Tencent Games, og lar brukere spille hvor som helst med Wi-Fi. Nøkkelfunksjoner inkluderer også:

  • Spill eksternt, hvor som helst, når som helst : Spill spill fra konsollen eller PC-en med Xbox-appen, Steam Link og andre lokale strømmeapper fra Google Play Store.
  • Full HD : En 7-tommers Full HD 1080p berøringsskjerm tilbyr en 60Hz oppdateringsfrekvens og en fullskjerms 16:9 spillopplevelse.
  • Presisjonsspillkontroller : Ytelse og tilbakemelding konkurrerer med de beste kontrollerene med reappable haptics, gyroskop og kontroller.
  • Spill komfortabelt hele dagen — Med over 12 timers batterilevetid og en vekt på bare 463 g, kan spillere nyte lange spilløkter.
  • Bærekraft— Alle Logitech G-produkter er sertifisert karbonnøytrale, noe som betyr at produktets karbonavtrykk er redusert til null takket være Logitechs investering i karbonkompensasjons- og reduksjonsprosjekter. Emballasjen til dette produktet er også laget av papir fra FSCᵀᴹ-sertifiserte skoger og andre kontrollerte kilder.
  • spillstøtte—Android-spill via Google Play, pluss Xbox Cloud Gaming (Beta)*, NVIDIA GeForce NOW* og Shadow Cloud Computing-teknologi – for en utvidet katalog med spill og apper.

You may also like