Home » Louis van Gaal er skuffet over regjeringsbeslutningen: «Du kan forvente noe fra Mark Rutte» amerikansk fotball

Louis van Gaal er skuffet over regjeringsbeslutningen: «Du kan forvente noe fra Mark Rutte» amerikansk fotball

by Russell Crowe

«Jeg forstår at kronen er viktigere enn fotball. Men jeg forstår ikke disse målingene hvis det er få infeksjoner. Jeg bor i Portugal og i motsetning til Nederland, registrerer de seg der. Der er 98 prosent vaksinert og sykehussengene er ikke fulle. Det handler også om ledelse. Herr Rutte er lederen her, du kan forvente noe av det.»

«Men vi bør ikke snakke politikk her,» sa Van Gaal. «Vi spilte her først mot Montenegro, det er en viktig kamp for oss. Du kan finne alt om det, men det er et viktig spill. Alle land vil gjerne ha høy vaksinasjonsrate, Portugal har lykkes. Jeg bor i det paradiset.»

Teksten fortsetter under videoen.

Tilkobling

Ifølge Van Gaal er spillere nå vant til å spille fotball uten publikum. «Selv om du med støtte fra publikum alltid kan gjøre mer,» sa landstreneren. «Men dette er også veldig irriterende for fansen. Sjansen er stor for at folks solidaritet ville ha økt med suksess. Det er nå tapt, fordi stadion er tomt. La oss si at vi slår Norge og vi er kvalifiserte. Du får det vakre øyeblikket ut av stadion, også for spillerne. Det er trist. Ja, jeg er så lei meg».

KNVB sa tidligere følgende: «Det er mer enn frustrerende å se at kabinettet tilsynelatende ikke ser på smittekildene».

«Det er en synd»

Davy Klaassen er trygg på at det oransje laget også kan gjøre jobben uten publikum, selv om Ajax-spilleren kaller det en «synd».

«Vi er vant til det. Det vil ikke være noe problem, men selvfølgelig er det synd. Jeg er helt sikker på at vi kommer oss gjennom uten fansen. Men fansen kan gi oss et ekstra løft.»

You may also like