Home » Maciej Musiałowski rir på hest i Norge. Skuespilleren besøkte faren

Maciej Musiałowski rir på hest i Norge. Skuespilleren besøkte faren

by Russell Crowe

Maciej Musiałowski bestemte seg for å lade batteriene mellom sine profesjonelle forpliktelser og dro på ferie. Hans siste videoer fra den norske skjærgården er svært imponerende. Se disse landskapene.

Maciej Musiałowski om familie

Maciej Musiałowski ble født inn i en kunstnerisk og musikalsk familie. Det var mye kunst hjemme: Besteforeldrene mine danset og sang, og foreldrene mine fikk ofte besøk av artister og frie ånder. Han er kjent for å ha mange søsken og vokste opp i selskap med tre søsken. Fra de var 6 år bodde de utenfor Warszawa, takket være at skuespilleren hadde kontakt med mennesker fra alle samfunnslag. Imidlertid ble han ikke alltid akseptert av jevnaldrende.

– Jeg ble avvist som barn. Som barn flyttet vi til et hus nær skogen, med hage, med dyr. Foreldrene mine kjøpte et vakkert trehus med piano, eikeskog bak veien og jeg vokste opp i en romantisk idyll. (…) På barneskolen jeg gikk på følte jeg meg veldig alene og uten tilhørighet . En gutt som ikke spiller fotball? Gjennomsnittlig. En gutt som kommer hjem og synger gjennom skogen – også gjennomsnittlig – sa Maciej Musiałowski på Kuba Wojewódzki-programmet.

Maciej Musiałowski i Norge

Det er imidlertid kjent at Maciej Musiałowski alltid har vært nær familien sin og har opprettholdt god kontakt med dem, selv til tross for deres mange roller. Nå har skuespilleren vist det igjen. Han fant en tid til å besøke faren sin, som befinner seg i Lofoten i Norge. Artisten har lagt ut tre videoer på sosiale medier, der han kan sees ri på hest gjennom fortryllende grønne felt.

Innlegget vakte mange reaksjoner fra fornøyde fans. I kommentarfeltet leser vi: «Jeg er sjalu, vakker», «Som et eventyr», eller «Den vakreste slutten i verden «Jeg må innrømme at utsikten til hesten i sammenheng med et så pittoresk landskap er veldig imponerende.

Se videoen: Maciej Musiałowski om lidenskapen for sang

You may also like