Home » LHF vil stoppe alle sine konkurranser, men OHL avgjør likevel

LHF vil stoppe alle sine konkurranser, men OHL avgjør likevel

by Russell Crowe

Det latviske hockeyforbundet (LHF) har bestemt seg for å stoppe alle sine konkurranser, men det påfølgende forløpet av de to turneringene avgjøres fredag, melder LHF.

Det er allerede rapportert at regjeringen i en nødordre onsdag avgjorde at direktesendte sportsbegivenheter vil bli forbudt fra 21. oktober til 15. november, med unntak for idrett på høyt nivå.

Bestillingen sier at internasjonale lagidrettskonkurranser og lagidretter på første nivå vil være tillatt ved personlig oppmøte, hvor kun profesjonelle idrettsutøvere (personer som har arbeidskontrakt og forbereder seg til og deltar i idrettskonkurranser vil få lov til å betale et avtalt gebyr).

LHF har bestemt seg for å stoppe alle sine konkurranser, men fremtiden til Optibet Hockey League (OHL) og damemesterskapene avgjøres av mesterskapsanvisningene på fredag.

Det er også besluttet å forby og avskaffe alle idrettsarrangementer, med enkelte unntak. Et av de tillatte unntakene som kan finne sted ved personlig oppmøte vil være idrettskonkurranser som inngår i idrettskonkurransekalenderen til internasjonale idrettsforbund (inkludert offisielle treninger før konkurranse) for voksne nasjonale idrettsutøvere (i lagidrettsspill, også for ungdomslandslagsutøvere fra kl. 16 år).

Eneretten til å utøve idrett personlig vil gjelde i de nevnte tilfellene dersom de er inkludert i listen over tillatte idrettskonkurranser publisert på nettsiden til Kunnskapsdepartementet og avholdes uten tilskuere.

You may also like