Home » Maske på skolen, Tour de France, angrep i Norge … Informasjonen å huske i ettermiddag

Maske på skolen, Tour de France, angrep i Norge … Informasjonen å huske i ettermiddag

by Russell Crowe

Informasjon du ikke bør gå glipp av

Fra og med førstkommende mandag vil masken ikke lenger være obligatorisk på skolen i tolv nye avdelinger, ifølge listen publisert ved morgengry denne torsdagen i Offisiell avis. Siden begynnelsen av uken var 68 avdelinger allerede bekymret. I disse territoriene holdes sirkulasjonen av viruset effektivt under terskelen for insidensraten på 50 daglige tilfeller per 100 000 innbyggere. Disse er Seine-et-Marne, Ain, Ariège, Charente, Cher, Drôme, Gard, Hérault, Moselle, Haut-Rhin, Var og Haute-Wien.

Tvert imot er Lozère den første avdelingen som gjeninnfører masken på skoleelevene sine, på grunn av to utbrudd av forurensning i skoler som har hevet epidemiens kurver.

Også å huske

  • Rutene til Tour de France avslørt. Noen minutter før avdukingen av Tour de France-ruten for menn, løftet Big Loop-arrangørene også sløret på slutten av formiddagen på ruten til den mytiske kvinneversjonen, som kommer tilbake etter 12 års fravær. . Den har avgang 24. juli, noen dager etter guttenes ankomst til Paris, fra Eiffeltårnet i drøyt 1000 kilometer, gjennomført i åtte etapper, til Planche des Belles Filles-stasjonen i Vosges.

På herresiden, som vi annonserte, starter denne 2022-utgaven 26. juni fra København til Paris, for ankomst 18. juli. Inntil da vil ruten svinge med klokken med de nordlige brosteinene, Vogesene, Alpene og deretter Pyreneene på menyen.

  • Barn overeksponert for luftforurensning. Funnet er alarmerende: I Frankrike puster nesten tre av fire barn forurenset luft, ifølge a rapport om konsekvensene av luftforurensning publisert denne torsdagen av Climate Action Network og Unicef ​​​​France. Et tall som forklares «med en større eksponering for luftforurensning i byer, der de fleste barna bor», minnes organisasjonene. De yngste ville være «spesielt sårbare» for disse forurensende stoffene «på grunn av umodenhet til kroppene deres og hyppigheten de puster med, utsatt for å forårsake mange patologier», som astma og allergier, påpeker de frivillige organisasjonene. Og fattigdom fremhever dette fenomenet.
  • T-banebilletten er nesten ferdig! Etter 121 års eksistens er T-banebilletten i ferd med å forsvinne. Fra og med denne torsdagen er 10-billettbrosjyrene ikke lenger i salg i automatene til hundre stasjoner. Forsvinningen av papirbæreren vil gradvis spre seg til hele nettverket.
  • I Norge er den arresterte bueskytingsmistenkte en dansk konvertitt til islam. Den påståtte gjerningsmannen til et bueskytingsangrep som førte til at fem døde og to sårede i Kongsberg i Sørøst-Norge, er en 37 år gammel danske som konverterte til islam og var gjenstand for «radikaliseringsfrykt» tidligere, sa Norwegian. på torsdag. – Han er en konvertitt til islam, sa den norske politimannen Ole Bredrup Saeverud på en pressekonferanse i Tønsberg torsdag.

Den uventede informasjonen

Derivater, søtsaker og piratkopiering: planetgalskapen rundt den sørkoreanske serien «Squid Game» når Kina, hvor imidlertid tilgangen til Netflix, plattformen som sender serien, er blokkert. Dusinvis av lett tilgjengelige kinesiske nettsteder tilbyr å streame serien ulovlig, noe som bidrar til dens økende suksess i landet. Og lokale produsenter forsto raskt fordelen de kunne ha fra det: i Shanghai selger en liten butikk sukkerkaker, i hjertet av en episode av serien. Informert av sosiale medier skynder fansen seg for å gjøre det.

You may also like