Home » Vi besøker en butikk som har sin egen robotmotorvei.

Vi besøker en butikk som har sin egen robotmotorvei.

by Russell Crowe

Når du besøker en elektronikkbutikk, er det noe som overrasker deg? Det viser seg at det er. Sammen med Kuba fikk vi en sjanse til å se hvordan det fungerer på nært hold. Sportsbutikk – den største butikken i sitt slag i Danmark, som også har en polsk side og sender til landet vårt.

Det er invitasjoner som det ville være synd å ikke akseptere, en av dem var en invitasjon til Aarhus, hvor hovedkvarteret til den største elektronikkbutikken i Danmark ligger, som har ambisjon om å tiltrekke seg stadig flere kunder fra Polen. Nettstedet proshop.pl har eksistert siden 2018 og har suksessivt tiltrukket seg nye kunder. Bevisstheten om Proshop-merket i vårt land vokser gradvis, så det er på tide å se på butikken fra innsiden.

Jeg håper at du nedenfor vil finne svar på spørsmål som dukker opp i hodet ditt for øyeblikket. Vi flyr!

Det viktigste du vil lese om i denne teksten:

  • hva er Proshop og hvordan fungerer det,
  • Hvor lang tid tar det å levere produkter til Polen?
  • hvor du kan kjøpe iPhones 13 Pro med en gang,
  • Hvordan fungerer den polske støtten? På telefon og e-post.
  • Hvordan fungerer robotmotorveien?
  • en robot som pakker pakker,
  • Black Friday-kampanjer,
  • En konkurranse med kule smarttelefoner!

Proshop er et kraftsenter: Danmarks største elektronikkbutikk

Proshop-butikken feiret 25-årsjubileum i fjor: Den ble etablert i 1995 og har utviklet seg med suksess år etter år. Det nye hovedkvarteret til butikken ligger i utkanten av den sjarmerende byen Aarhus. Den dekker et areal på 16 500 m2 (det vil si mer enn to fotballbaner;)) og ble tatt i bruk for bare ett år siden. Det er moderne og romslig; Jeg er fristet til å si at mengden plass i kontordelen av hovedkvarteret tydelig viser at selskapet forbereder seg på utsiktene til jevn medarbeidervekst.

Det er for tiden 263 ansatte, men før de varmeste tidene på året (som neste Black Friday) ansetter Proshop flere folk for å kunne oppfylle det høyeste antallet bestillinger.

Likevel har varehusene også nok plass til at nye hyller kan spennes under vekten av elektroniske nyheter. For tiden inkluderer sortimentet mer enn 233 793 produkter (hvorav vi kan kjøpe de fleste på proshop.pl, det vil si 177 388 produkter) fra 400 kategorier.

You may also like