Home » «Mission: Impossible 7», anmeldelsen: Tom Cruise skriver en ny side i legenden sin

«Mission: Impossible 7», anmeldelsen: Tom Cruise skriver en ny side i legenden sin

by Henrik Ibsen

Det er denne følelsen av konstant bevegelse som limer betrakteren til setet og får ham til å fordøye mye usannsynlighet og noen ganger abstrude dialoger, med mindre han har en grad i cybersikkerhet og nettverksarkitektur. Truer en kunstig intelligens Ethan Hunt og vennene hans? I 2t43 opphøyer dette nye oppdraget om det umulige et flott filmshow basert på ekte bilder og rent adrenalin, i motsetning til superheltfilmer utstyrt med digitale effekter.

En dag vil Tom Cruise kanskje legge fra seg fallskjermen og finne en stor dramatisk rolle, den som vant en Oscar i ungdommen for sin opptreden i Født 4. juli. Når han er seksti, får det respekt og beundring å se ham konstant presse sine grenser, uavhengig av hva man synes om karakteren utenfor kameraet. Død tid – del 1 ser ham skrive en ny side i legenden sin, som få skuespillere får sjansen til på dette stadiet av karrieren. Og det er vakkert

>> Mission: Impossible – Dead Reckoning del 1 av Christopher McQuarrie. Med Tom Cruise, Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Pom Klementieff. 2h43. På kino.

You may also like