Home » Montenegro scorer et poeng mot Tyrkia, Ronald blir toppscorer – Fotball – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

Undergruppe G-kamp Montenegrinske fotballspillere spilte uavgjort 2:2 mot gruppeleder Tyrkia i det syvende minuttet av overtid. Etter en midtbanekombinasjon kom Džengis Unders mindre enn centimeter fra å gi hjemmelaget ledelsen med et angrep i midten i det 31. minutt. Frem til pause fikk det montenegrinske laget et mål og traff Roma «Lazio»-midtbanespiller Adam Marusic. I andre omgang dominerte tyrkerne både ballkontroll og skudd, men på slutten av kampen kantet Risto Radunovičs den tyrkiske keeperen for å utligne resultatet.

I en annen gruppe G-kamp tok Erlings Holanns ledelsen i det 20. minutt, men Davijs Klāsens balanserte i det 17. I andre omgang tilhørte det overveldende flertallet gjester fra Nederland, men Andre Hansens beskyttede festning kunne ikke være demontert. Norge og Nederland uavgjort 1:1 i den første kampen.

6. Gibraltar 4 0 0 4 2:17 0

I en spennende gruppe A-kamp, ​​kvalifiseringen Portugal scoret to mål i løpet av de siste åtte minuttene og slapp unna et tap for Irland – 2:1. I det 15. minutt bommet den største stjernen til europamesteren i 2016, Krištianu Ronaldu, på en 11-metersstraff, men landslaget hans fikk en straffe sent i første omgang. Kald dusj, ledet av John Igans eksakte sending, forbi irene. I andre omgang gjorde portugiseren 22 (!) Han sparket ballen i nettmaskene. Først i kampens 89. minutt nådde Krištianu Ronaldu utligningen, men etter det sjette minuttet av overtid slo Portugal Portugal.

Det andre målet ble scoret av Ronaldu 111. mål I rekkene til det portugisiske laget, som tillot ham å bli den mest suksessrike nasjonale fotballspilleren gjennom tidene, foran iranske Ali Daei.

5. Aserbajdsjan 3 0 0 3 2:5 0

Uavgjort 1:1 ble også registrert i kampen mellom gruppe D-leder Frankrike og Bosnia-Hercegovina – 1:1. Milan «Edin»-spiss Edin Jacko førte gjestene i det 36. minutt, men Antuan Grizmans utligning bare fire minutter senere. Det franske lagets håp om suksess ble alvorlig svekket tidlig i andre omgang, da Gils Kunde vant det røde kortet. Da klarte bosnierne å ta initiativet, men det var ikke mulig å overføre det til resultattavlen, kampen endte uavgjort.

Gruppe D

1. I Frankrike 4 2 2 0 5: 2 8
2. Ukraina 4 0 4 0 5:5 4
3. Finland 2 0 2 0 3: 3 2
Fire. Bosnia 3 0 2 1 3. 4 2
5. Kasakhstan 3 0 2 1 3:5 2

Utseendet til en drone over stadion forsinket en undergruppe F-kamp mellom vert Moldova og Østerrike med flere minutter. Gjestene scoret begge målene i kompensasjonspausen: i første halvdel av kampen var Kristof Baumgārtner vellykket, men i det fjerde minuttet av andre halvdel av pausetiden doblet Marko Arnautovic Østerrikes ledelse, noe som tillot Østerrike vil feire seieren over Moldova med 2:0.

6. Moldova 4 0 1 3 2:15 1

Gruppe H lederduell Kroatia spilte uavgjort målløst mot Russland, satse Malta ødela Kypros 3-0, som spilte med ti mann i kampens 40. minutt. Slovakia spilte 1:1 hjemme med Slovenia.