Home » New Zealands Hannah Wilkinson scorer det første målet i turneringen mot Norge

New Zealands Hannah Wilkinson scorer det første målet i turneringen mot Norge

by Edvard Munch

Publisert

Videovarighet: 1 minutt

1. runde: New Zealands åpningsscore av Wilkinson

New Zealand-laget åpnet scoringen foran fansen i begynnelsen av andre omgang med en rask bevegelse som startet fra et innkast på 5,50 m og endte med fotsålen til Hannah Wilkinson. Bregnene leder 1-0 mot Norge. – ()

France Télévisions – Sportsredaksjon

Melbourne City-spissen lot medvertsnasjonen ta ledelsen etter at han kom tilbake fra garderoben torsdag i åpningskampen mellom New Zealand og Norge.

Vi ventet norske Ada Hegerberg, men det var New Zealand-spilleren Hannah Wilkinson som scoret det første målet i dette VM, torsdag 20. juli, under åpningskampen i gruppe A mellom New Zealand og Norge. Etter en middelmådig første omgang åpnet spissen scoringen ved å innkassere, bare seks meter unna, et innlegg fra den raske Jacqui Hand i det 49. minutt.

Nok til å vekke Aucklands Eden Park, hvis lag så langt aldri har vunnet en VM-kamp på fem opptredener. I denne gruppen, som også inkluderer Sveits og FilippineneNorgeHan dro med favorittlappen. Med denne innledende prestasjonen etterfølger Hannah Wilkinson franske Eugénie Le Sommer, førstescorer i det siste verdensmesterskapet mot Sør-Korea.