Home » Noors Cloud People tar A’dams Westbury over

Noors Cloud People tar A’dams Westbury over

by Russell Crowe

ServiceNows norske partner, The Cloud People, går inn i det nederlandske markedet ved å kjøpe Westbury Analytics fra Amsterdam. Nordmennene ønsker å bli en ledende ServiceNow-partner i Nord-Europa og kjøpte tidligere konkurrenter i Sverige og Danmark.

Westbury Analytics ble grunnlagt i 1998 og har vokst til en tjenesteleverandør for applikasjoner som organisasjoner kan teste ytelsen til deres IKT med. Disse applikasjonene er også kjent som IT-ytelsesstyringsløsninger. De siste fem årene har selskapet vært en global partner av ServiceNow for implementering av Now Intelligence, programvare som hjelper til med å forutsi og automatisere repeterende oppgaver relatert til IKT.

The Cloud People er basert i Oslo og ble kalt Symfoni Next frem til desember 2019. Forløperne til dette selskapet var først aktive som IBM-programvarepartnere, men fra og med 2011 fokuserte de på tjenester knyttet til ServiceNow med mer sent også på Google Cloud Platform. I dag tilbyr selskapet også skyhosting og personaliserte IT-tjenester.

Denne artikkelen er fra Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7279883). © Jaarbeurs IT Media.


You may also like