Home » Franske tog har fortsatt for mange forsinkelser

Franske tog har fortsatt for mange forsinkelser

by Russell Crowe

EKSKLUSIVT – Le Figaro avslører en europeisk rangering over togenes punktlighet, utarbeidet av myndigheten for servicekvalitet i transport (AQST).

Togene våre ankommer i dag litt mer i tide enn for fem år siden: I rangeringen av europeiske land har Frankrikes posisjon utviklet seg litt, med TGV-er tilfredsstillende. For året 2019 er Frankrike i siste tredjedel av landene med høyest antall forsinkelser, mens det i 2014 var i siste kvartal.

Av de 16 landene som ble studert, gjør Frankrike det bedre enn Norge, Belgia eller til og med Storbritannia; den ligger på ellevte plass foran Polen eller Sverige. I denne nye europeiske rangeringen vinner Sveits, tro mot sitt rykte, Gullpalmen ved å styre sin jernbanetrafikk med, som det skal være, urpresisjon.

Dette er den nye evalueringen utarbeidet av myndigheten for tjenestekvalitet i transport (AQST) avslørt av Le Figaro. AQST målte punktligheten til togene våre med et spesielt fokus på 2019 og mindre på 2020, hvor trafikken ble alvorlig forstyrret.

Denne artikkelen er kun for abonnenter. Du har 80 % igjen å oppdage.

Å dyrke din egen frihet er å dyrke din egen nysgjerrighet.

Abonnement uten forpliktelser

Har du allerede abonnert? Logg Inn

You may also like