Home » «Nordmennene er med i Formel 1, vi kjører gokart». – Vintersport – Sportacentrs.com

«Nordmennene er med i Formel 1, vi kjører gokart». – Vintersport – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

«Vi gjør vårt beste for å vise deg utmerkede resultater. Ingen kan hoppe over hodet på dem. Det er vanskelig å slå et land som har idrett nummer én på ski,» avslutter Vjalbe. I herrekonkurransen er vi blant de få som gir i hvert fall en form for kontring til nordmennene. Vi har også sterke kvinner, mens de kun har Teresa Juhauga. Etter den er det en kløft. Ja, det gjenstår fortsatt Heidi Venga-medaljen, men hun var to og et halvt minutt bak 30 km. Det er mye. «

«Hvis vi sammenligner norske utgifter med våre, er vi fortsatt kattunger som ennå ikke har fått øynene opp. Bare se: de har nådd verdensmesterskapet med flere øvelser. Den ene har mat, den andre har alt til medisin og den tredje har skilager, og ytterligere tre maskiner brukes til å lage ski. De har også egen meteorolog. Vi er fortsatt et stykke unna dem. De driver med Formel 1, men vi kjører kart, ”Sammenlign hovedpersonen til det russiske skiforbundet.

«Ski er idrett nummer én i landet for nordmenn. De utvikler ikke fotball, hockey eller mange andre idretter. Ja, de er representert i mange idretter, men de største kreftene og økonomien rettes mot den idretten som passer dem best.» sier verdens beste skiløper på 90-tallet, uten å legge skjul på at han ville vært glad om det ble brukt mer penger på ski i Russland enn i Russland for øyeblikket.

You may also like