Home » «Norge er et veldig seriøst lag» – Fotball – Sportacentrs.com

«Norge er et veldig seriøst lag» – Fotball – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

Hvor forberedt er laget, hvordan er skadesituasjonen? Nå er det et 100 % «nei» til morgendagens kamp i morgen?
Kazakevich: «Ja, Kristers forbereder seg ikke til morgendagens kamp. Det er fortsatt et spørsmål om Alexei Selylev, som har et lite helseproblem. Alle forbereder seg til kampen annerledes bortsett fra [diskvalificēto] Antonio Chernoordy, og i kveld har vi den eneste fulle treningsøkten mellom kampene. Da vil vi også kunne evaluere forberedelsene til spillerne, spesielt de som spilte en hel kamp mot Gibraltar. Når det gjelder helse, forbereder alle de andre spillerne seg til kampen.»

Treneren har et spørsmål om Norges styrker og svakheter, men Jānis, som besøkte Norge, kunne beskrive norsk klubbfotball.
J. Vakker: «Det er ingen god beskrivelse av været. Og jeg tror ikke at nordmenn, som nasjon, er det mest lekne landet, sammenlignet med spansk og portugisisk bevegelig fotball. Men de har selvsagt overklassespillere som representerer veldig gode ligaer og klubber på daglig basis. Et seriøst lag har ankommet!»
Kazakevich: «Når det gjelder det norske laget er det foreløpig representert av en veldig god generasjon med sterke spillere, spesielt i det offensive laget. Det er selvfølgelig også sterke ledere, motstanderen er seriøs, og ser på forrige kamp mot Nederland, så vi at Norge spilte på et godt nivå, at de ikke bare har en sterk spilleroppstilling, men også en stor variasjon av angrep: de samme angrepsaktivitetene er veldig forskjellige, de er ikke ensartede og de pleier bare å bruke angripere. Det er mangfoldig, laget er fysisk sterkt og aggressivt med en konstant og høy spillerytme. invitasjon «.

Det kan ha vært vanskeligere i utenlandske klubber før, men nå har du det kjempebra med det finske KuPS-laget. Føler du at du har nådd modenhet eller kanskje en utlending blir oppfattet psykologisk annerledes at du har klart å vise til så gode prestasjoner?
J. Vakker: «Jeg vet ikke, det er vanskelig å svare på. Du beskrev ham sannsynligvis bedre enn han pleide å være og hvordan han er nå. I utgangspunktet spilte jeg bare forrige måned fordi jeg allerede var skadet.»

Hvordan er ankelen? Hvordan føler du deg fysisk?
J. Vakker: «Ankelskaden har i utgangspunktet grodd helt. Du kan føle deg litt trøtt, men fingeren som gjorde at du gikk glipp av forrige kamp i det finske mesterskapet er også skadet, og laglegene og det medisinske personalet er veldig hjelpsomme. Jeg er klar til å spille. «

Gikk du mer til det finske mesterskapet i august bare på grunn av rotasjonen, eller hindret disse skadene deg på en eller annen måte i å spille mye i begge turneringene?
J. Vakker: «Det var trenerens avgjørelse. I Finland, kampene jeg måtte spille i, deltok jeg også, jeg måtte gå for en endring. Ja, det var en rotasjon.»

Mot Gibraltar ble han ansett for å ha deltatt i angrepet mindre enn vanlig og spilte også lavere fordi angriperne Gutkovskis og Uldriķis var foran. Hvordan følte du deg?
J. Vakker: «Jeg hadde mine egne funksjoner som jeg måtte utføre, litt annerledes sammenlignet med de forrige kampene på landslaget, men det var ikke noe nytt fordi i den posisjonen [labās malas pussarga] Jeg har spilt det meste av karrieren min og har tilpasset meg. Vi har allerede konkludert med teknikeren hvor bra det gikk. Nå forbereder vi oss til neste kamp.»

Norges største stjerner er Holland og Edegor. Hvorfor kommer de sammen? Er spillet ditt i klubben annerledes enn hvordan du er integrert i det norske laget?
Kazakevich: «Selvfølgelig har vi undersøkt motstanderne våre ganske grundig før denne kampen, men jeg vil neppe kommentere hver enkelt av deres spillere. Klubber kan variere i sammensetning og nasjonalitet på grunn av forskjeller i taktikk og funksjoner innen taktikk, så ikke Vi anser det som nødvendig for å kommentere noen av våre rivaler, vil vi fokusere mer på våre spillere, våre ledere og våre styrker, slik at vi kan møte nordmennene i morgen for å kvalifisere oss til et positivt resultat”.

I forrige kamp sto Nederland overfor en diskvalifikasjon, så nordmennene spilte med én spiss, men normalt spilles de med to. Hvor sannsynlig er det at Latvia bytter til tre sentrale point guards, noe som sjelden eller aldri gjøres i voksen- og U21-laget under din ledelse?
Kazakevich: «Vi har gjort det i U21-utvalget, men vi har ikke gjort det i voksenutvalget i år. Ja, den muligheten er det, men du får først se hvilket alternativ vi velger i morgen.»

Hvor mange endringer kan gjøres i hovedoppstillingen?
Kazakevich«For øyeblikket tror jeg to eller tre, mer som tre. Så lenge de spillerne som for øyeblikket ikke klager over helseproblemer og hvis prestasjoner foreløpig ikke viser noen funksjonsproblemer, vil det ikke dukke opp noen ny informasjon etter dagens trening. I Uansett, et helt annet spill venter på oss enn det som var mot Gibraltar, og derfor har det sine egne nyanser som vil påvirke valget av lagoppstilling, og spillernes funksjonelle tilstand vil også være veldig viktig.»

Fire poeng på fire kamper, endelig første seier. Er du fornøyd med lagets prestasjoner i disse kampene og resultatene, og ser du en positiv trend?
J. Vakker: «Hvis de fortalte oss før den første kampen at vi ville ha fire poeng, ville vi sannsynligvis ikke vært fornøyde, for vi ønsket også å ta poeng hjemme mot Montenegro; i den kampen ville de definitivt ta poeng. Tredje kamp mot Tyrkia , da vi var sammen lenge og spilte 3:3 mot tyrkerne, noe som etter min mening var et veldig bra resultat for latvisk fotball generelt. Fremgang, som alltid, og det er rom for potensial, som vi må realisere som et lag, som et lag, som et lag.»

You may also like