Home » Norge hardt rammet av stormen Hans

Norge hardt rammet av stormen Hans

by Ashley Olsen

Publisert

Videolengde: 2 minutter.


Frankrike info

Artikkel skrevet av

Frankrike info – G. Dehlinger, A. Lévêque

TV-er fra Frankrike

Som hver dag tar nyhetsprogrammet kl. 23.00 en omvisning i nyhetsprogrammene som sendes av de europeiske TV-kanalene. Det er Eurozapping torsdag 10. august.

Stormen Hans har herjet i Norge i tre dager, med hus revet opp, campingvogner vasket bort og kraftstasjoner oversvømmet. Mer enn 4000 mennesker ble evakuert. Tilbaketrekkingen skal ikke starte før dagen av Lørdag 12. august.

Politiet i Nord-Irland er offer for en historisk datalekkasje. Kontaktinformasjonen til 10.000 politifolk er offentliggjort på grunn av menneskelige feil. Lederne har beklaget og er bekymret for sikkerheten til sine ansatte. I februar i fjor ble en av dem trakassert etter nok en datalekkasje.

Kontroversiell slutt på kontantkvitteringen i Wallonia

10 dager etter Frankrike opphever Wallonia (Belgia) den obligatoriske kvitteringen. Denne beslutningen ble tatt raskt av økologiske årsaker. Noen kjøpmenn beklager det. «Jeg synes det er helt absurd at informasjon som dette blir kastet mot oss og at vi alle står i ærefrykt, faktisk«beklager en av dem. På kundesiden håpet noen å beholde kvitteringer for bedre å kontrollere forbruket.

You may also like